ALIŞVERİŞLERİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!

ALIŞVERİŞLERİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!

ABONE OL
21 Nisan 2020 02:28
ALIŞVERİŞLERİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALIŞVERİŞLERİNİ YEREL ESNAFTAN YAP, GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!

HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz dünyayı ve Türkiye’yi saran koronvirüs mücadelesinde 7/24 çalıştığını ve hedefinin odaya kayıtlı yetmişbin üyesini korumak adına adına kendini siper etmiş şeklini görmezlikten gelemeyiz.

Teksöz : Son yıllarda büyük AVM ve süpermarketlerin ilçeler dahil her mahallede binlerce şube açmaları nedeniyle mahalle bakkalı ve kültürü artık tarihe karışıyor. Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık’ sloganıyla Hatay halkımıza ‘ucuz ve taze alışveriş için herkesin kendi ilçe esnafınızı tercih edin’ diyoruz.

İlçelerimizdeki bakkal, büfe gibi küçük işletmeler ayakta duramıyor, günden güne yok oluyor. Büyük işletmelerin yüksek rekabet gücü karşısında direnme gücü gün geçtikçe azalan ilçe esnafına sahip çık Hatay diyoruz.

Yerel esnafın ayakta kalabilmesi için Hatay halkını kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Yerel Esnaftan alışveriş yaparsanız, paranız ülke ekonomisinde kalmış olur. Yeni yerel iş alanları yaratmış olursunuz. İşinin ehli esnafla çalışmış olursunuz. Kendi toplumunuza yatırım yapmış, yerel ekonomiyi beslemiş olursunuz. Halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz.

Türkiye’de esnaflık geleneği ve kültürünün dünyanın başka bir ülkesinde yok. Kimi zaman evinin anahtarını, kimi zaman çocuğunu teslim ettiğin mahalle bakkalına ve esnafına sahip çık. ‘Üzerimde yok sonra veririm’ dediğin, iyi günde kötü günde hep selam verdiğin, gördüğünü değil lazım olanı aldığın esnafımıza sahip çıkalım.

Böylece kendi geleceğimize de sahip çıkmış oluruz dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP