Hatay Haber Gündem

DOĞRU ANTAKYA’YI REFAHA KAVUŞTURACAK PROJELERİ AÇIKLADI

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’yı refaha kavuşturacak projelerini açıklayarak vatandaşların tam desteğini kazanmayı başardı.

DOĞRU ANTAKYA’YI REFAHA KAVUŞTURACAK PROJELERİ AÇIKLADI
26 Mart 2024 - 15:10

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’yı refaha kavuşturacak projelerini açıklayarak vatandaşların tam desteğini kazanmayı başardı.

Antakya’da 7’den 77’ye her yaştan vatandaşı ilgilendiren projelerini sosyal medya hesabının yanı sıra halk toplantılarında da aktaran Doğru, aldığı destek ile yoluna emin adımlarla ilerliyor.

HER SEKTÖRE TESİS, ANTAKYA’YA KALICI HİZMETLER YAPILACAK

Doğru projeleriyle ilgili açıklamasında; “Depremde uzuvlarını kaybeden Antakyalı hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu protezler için destek olacağız. Vatandaşın önüne bürokratik engeller çıkartan değil, çözüm yolları sunan hizmet belediyeciliği gelecek, Refah gelecek. Antakya Belediyesi’nde çalışan emekçilerimizin aldığı en düşük maaş 35 Bin TL olacak. Emekçilerimizin yanındayız. 95 mahallemizde çekmeyen internet ve GSM sorununu çözeceğiz ve her mahallemize ücretsiz Antakya Belediyesi wifi noktaları kuracağız. Depreme – yangına – sele; her türlü afete karşı anında müdahale edecek son model donanım ve teknolojiye sahip eğitimli arama kurtarma ekipleri oluşturarak “ insanı yaşatmaya“ çalışacağız. Halk meclislerinde her ay vatandaşlarımız bizzat belediye başkanına ve ilgili kurum müdürüne şikayet ve taleplerini söyleyecek. 1 Nisan’da tüm halkımız ile birlikte Antakya Belediyesi’nin kapısına “ rüşvet alan da veren de mel’undur “ tabelasını asacağız. Her meslek grubuna özel sanayi siteleri yapacağız. Antakya’nın her noktasında ucube parke dönemini bitireceğiz. Antakya’yı bir uçtan diğer uca asfalt ile buluşturacağız. Toplanan parkeler halkımızın şahsi taleplerine amade edilecek. Bu şehri 20 yıldır mahkum edildiği çamurdan çukurdan çöp dağlarından biz kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Çok sayıda projeyi de hayata geçiremeye hazırlanan Doğru, Antakya için örnek bir belediyecilik ortaya koyacaklarını kaydederek tüm vatandaşlardan destek beklediğini söyledi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem