Hatay Haber Gündem

KIRIKHAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Kırıkhan Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Başkanlığında gerçekleştirdi.

KIRIKHAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
02 Eylül 2022 - 14:21

Kırıkhan Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un
Başkanlığında gerçekleştirdi.
BAŞKAN YAVUZ’A ONUR BELGESİ VERİLDİ
Meclis toplantısı öncesinde, Kırıkhan’a yaptığı hizmetlerden dolayı Türkiye genelinde yayın yapan Polis Olay Yeri Genel Yayın Müdürü Mustafa Uzunoğlu adına Hatay Temsilcisi Sevgi Naz Bağçiçek tarafından Başkan Yavuz’a Onur Belgesi verildi.


YAVUZ MECLİSİ BİLGİLENDİRDİ
Başkan Yavuz Meclis toplantısı açılışını yapmadan önce Kırıkhan’da yapılan su şebekesi değişim çalışmalarının ve yolların yapımının son durumlar ve belediyenin diğer hizmetleri ile ilgili Belediye Meclis üyelerine bilgi verdi.


KEMAL İMREN’İN ADI OTURDUĞU SOKAĞA VERİLİYOR
Nisan ayında İyi parti ilçe başkanı görevinde iken talihsiz bir kaza soncu vefat eden Kemal İmren’in isminin Gündüz Mahallesi’nde oturduğu sokağa isminin verilmesi için Millet İttifakı Belediye Meclis üyelerinin Meclise sunduğu ek gündem maddesi bütün Belediye meclis üyelerinin bizzat altına imza atması kaydı ile oy birliği ile kabul edilip gerekli prosedürlerin tamamlanması komisyona sevk edildi.
Kırıkhan Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan toplantısı gündemde ki diğer maddelerin görüşülüp karara bağlanması ve dilek ve temenniler bölümünde istişare ve değerlendirmelerle sona erdi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem