Hatay Haber Gündem

MEHMET ŞAŞMAZ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hatay’ın tanınmış ve başarılı iş insanlarından Mehmet Şaşmaz, Temmuz ayında yapılacak kongrede Hatayspor Kulüp Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

MEHMET ŞAŞMAZ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
22 Haziran 2023 - 15:41

Hatay’ın tanınmış ve başarılı iş insanlarından Mehmet Şaşmaz, Temmuz ayında yapılacak kongrede Hatayspor Kulüp Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Geçmiş dönemlerde kulübe Futbol Şube Sorumlusu ve başkan olarak hizmette bulunan Mehmet Şaşmaz yaptığı açıklamada, genel kurulda ekibi ile birlikte Hatayspor’a talip olacaklarını söyledi. Yaşanan asrın felaketinin ardından geçen sezon ligin ikinci yarısında ligden çekilen ve Süper Lig’de hakları saklı kalan Hatayspor’u yeni sezonda başarılı yapmak için taşın altına elini koymaya hazır olduklarını belirten Şaşmaz, “Hatayspor’un sahipsiz olmadığını ve kongrede aday olacağımızı ilan ediyoruz” dedi.

MEMLEKET ÇOCUKLARINA VE HOCALARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Mehmet Şaşmaz, göreve geldikleri takdirde memleket çocuklarına ve hocalarına sahip çıkacaklarını belirterek, “Son dönemlerde Hataylı çocukların ve Hataylı teknik adamların mağdur edildiklerini ve şans tanınmadığına şahit olmaktayız. Hatayspor’da tek bir Hataylı ismin olmayışı bizlere üzüntü vermektedir. Geçmiş yıllarda Hatayspor’da görev aldığımızda takımın başında yerli bir teknik adam vardı, takımda da çok sayıda memleket çocuklarına forma şansı vermiştik. Nasip olursa yine kentimizin yeteneklerine ve teknik adamlarına kulübümüz bünyesinde görev vereceğiz” dedi.

KULÜBÜN BORÇLARINI ÖDEMEYE HAZIRIZ

Temmuz ayında yapılacak kongrede göreve gelmeleri halinde kulübün borçlarını da ödemeye hazır olduklarını anlatan Mehmet Şaşmaz, “Şu anda mevcut borç miktarını bilmiyoruz. Açıklamaları halinde bu borcu da ödemeye hazırız. Yönetim kurulumuzda Hatayspor’a maddi ve manevi olarak gönüllü hizmet verecek isimler yer alacak. Kimse merak etmesin Hatayspor sahipsiz kalmayacak” dedi.

BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMETLERİNİ İNKAR EDECEK DEĞİLİZ

Şaşmaz, Hatayspor’un Süper Lige yükselmesinde büyük emeği olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın hizmetlerini inkar etmediklerini dile getirerek, “Hatayspor’un bulunduğu yerde büyük payı olan Başkan Savaş’ın her daim kulübün yanında olacağını biliyoruz. Göreve geldiğimizde Başkanımızın bizimle beraber çalışması halinde, kulübün menfaatleri konusunda ortak hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz” diye konuştu.

TRANSFER LİSTEMİZ HAZIR

Taraftarların transfer konusunda endişe etmemesini isteyen Şaşmaz, “Ekibimiz bir yandan transfer görüşmelerini sürdürmektedir. Göreve geldiğimizde anlaştığımız oyuncuları kamuoyuna açıklayacağız. Birçok isim yapmış oyuncu bizlerden haber beklemektedir. Taraftarımız içini ferah tutsun, Hatayspor formasını giymeye layık oyuncuları takıma kazandıracağız” diye sözlerini tamamladı.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem