Hatay Haber Gündem

Yılmaz: Mazeret değil, Antakya’ya maharet üretiyoruz

Antakya’nın başarılı ve çalışkan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, mazeret üretmeden 95 mahalleye hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Yılmaz: Mazeret değil, Antakya’ya maharet üretiyoruz
10 Eylül 2022 - 12:27

Antakya’da tüm hizmetlerin eksiksiz şekilde sürdürülebilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, aynı zamanda Antakya dışında kendilerinden destek isteyen her mahalleye de yardım eli uzattıklarını ifade etti. Antakya’yı daha yaşanılabilir bir kent yapmak için ekibiyle birlikte kent genelinde çalışmalarını sürdüren Başkan Yılmaz, “Halk Bizi mazeret üretmek için değil, hizmet üretmek için seçti. Paramız çoktu, azdı, vardı, yoktu demeyeceğiz, Antakya’mıza hizmet edeceğiz” dedi.

“MAZERET ÜRETMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada, seçim döneminde ne söz verdiyse o sözleri yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Amaçlarının mazeret üretmeden hizmete devam etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Biz ne söz verdiysek o sözleri tutarız. ‘Ben seçim dönemi öylesine konuşmuştum, bir seçim günüydü, seçim anında konuşmuştuk şimdi unuttuk’ demeyiz diyemeyiz. Bu AK Parti’mizin yerel yönetimler anlayışına yakışmaz. Ne söz verdiysek, yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize çizdiği belediyecilik prensipleri çerçevesinde gönül belediyeciliği sloganıyla Cumhurbaşkanımızın belediyecilik dönemlerinden edindiğimiz tecrübelerle Antakya’mızı vatandaşlarımıza yakışır bir hale getirebilmek için çalışıyoruz. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz mantığı içinde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapıyoruz. Koltuğa oturunca mazeret üretmek yok. Biz mazeret üretmeye değil, Antakya’ya maharet üretmeye geldik” diye konuştu.

EN ÜCRA NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz seçim döneminde verdiği sözleri tutmaya devam ettiğini belirterek: “Antakya’ya hizmet yaparken sadece belli bir yerlere odaklanmadık. Sadece 95 mahallemizi ölçü almadık. En ücra köşeye kadar her ayrıntıya dikkat çektik. ‘Ulaşamadığımız, gitmediğimiz mahalle, sokak ve cadde kalmayacak’ dedik ve ekiplerimizle birlikte gece-gündüz Antakya’mıza en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Biz sahada ne diyorsak, bugün de aynısını diyoruz. Hiçbir zaman ‘Pandemi oldu, şöyle oldu, böyle oldu’ demedik. Mazeret üretmek bizim işimiz değil. Bizim işimiz hizmet üretmek. O yüzden de planladığımız, ileriye dönük vatandaşımıza söz verdiğimiz, öngördüğümüz programları harfiyen uygulamaya devam edeceğiz. Mazeret değil, maharet üreteceğiz, bahane değil eser üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediyesi’nin mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar, başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz olmak üzere tüm belediye başkan yardımcılarına ve ekiplere teşekkürlerini sundular.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem