4.HATAY YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON FUARINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

4.HATAY YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON FUARINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ABONE OL
12 Mart 2020 20:39
4.HATAY YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON FUARINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANTAKYA BELEDİYESİ STANDI

4.  HATAY YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON FUARINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

11 – 15 Mart tarihleri arasında HBB Fuar alanında düzenlenen “4. Hatay Yapı İnşaat ve Dekorasyon” fuarında Antakya Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

 4. Hatay Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açılış törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkan Vekili Mithat Kıyak, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası, oda başkanları, protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, sanayici iş insanları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Yapı, İnşaat ve Dekorasyon sektöründen pek çok firmanın yer aldığı fuarda Antakya Belediyesi standında Kurtuluş Caddesi sokak sağlıklaştırma projesi, bitki üretim merkezi, asfalt çalışmaları ve inşa ettiği spor sahalarının tanıtımı yapıldı.

Yeşiller içerisinde bitki ve çiçeklerle dekore edilen Antakya Belediyesi standı büyük beğeni aldı.

Açılış töreninin ardından Hatay Valisi Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkan Vekili Mithat Kıyak, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve beraberlerindeki heyet Antakya Belediyesi standını ziyaret ederek yürütülen hizmetler ve projeler hakkında bilgi aldılar.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP