AK Parti Antakya’nın hizmetkarı: “Av. Emrullah Gülen”

AK Parti Antakya’nın hizmetkarı: “Av. Emrullah Gülen”

ABONE OL
31 Ekim 2022 21:38
AK Parti Antakya’nın hizmetkarı: “Av. Emrullah Gülen”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin Hatay’daki başarılı ilçe başkanlarından olan Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, partisinin hizmetkarı olarak AK Parti’yi her gittiği yerde gururla temsil ediyor.

  1. yılına gireceğimiz Cumhuriyetimizin burçlarına AK Parti bayrağı dikmek için gece gündüz durmadan dinlenmeden çalışan Başkan Gülen, Hayay’da İl Başkanı Adem Yeşildal’ın öncülüğündeki çalışmalarda kilit rolü üstlenen Gülen, Antakya’da çalmadık kapı bırakmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ Bizim kendi arkadaşlarımıza sahip çıkmamız lazım sözünü her fırsatta hatırlayıp ilçede vefa buluşmaları gerçekleştiren AK Parti Antakya İlçe Başkanı Gülen diğer teşkilatlara da örnek oluyor. İlçe Başkanı Gülen, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kurucu il ve ilçe başkanları gibi çeşitli kademelerde görev almış partilileri bir araya getirmeye özen gösteriyor.

GÜLEN GÖNÜLLER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, sık sık vefa buluşması gerçekleştiriyor. Buluşmalarda, AK Parti’ye kurulduğu günden beri gönül vermiş çeşitli kademelerinde görev almış eski yöneticilerle bir araya gelen Başkan Gülen, vatandaşları da hanelerinde ziyaret ederek gönüller kazanmaya devam ediyor. AK Parti Hatay ailesinin yılmayan fedaisi olan Gülen, halkın hizmetkarı olmaya da devam ediyor.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, çalmadık kapı, girmedik sokak bırakmayarak hiç boş durmadıklarını, çalmadık kapı, girilmedik gönül kalmayana kadar vatandaşlara dokunmaya devam edeceklerini kaydetti.

2023, 2053 VE 2071 HEDEFİNE İLERLİYORUZ

Başkan Gülen çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “İl Başkanımız Adem Yeşildal’ın çizdiği istikamette yılmadan, yorulmadan sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olmak için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızı 2023 yılında yeniden Cumhurbaşkanı seçtirerek Türkiye’nin yeni yüzyılında yatırımlara, istihdama, kalkınmaya devam edecek, ülkemizi en büyük 10 ekonomi arasına sokacağız. Hatay’ımızda da inşallah AK Parti’nin bu yükselişiyle birlikte 11 milletvekilliğinin 11’ini de çıkarmak, sandıkları patlatmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hatay’ın burçlarına da AK Parti bayrağı dikeceğimize canı gönülden inanıyorum. AK Parti, bütün kadrolarıyla, bütün birimleriyle, bütün teşkilatla kendini daima milletle birlikte tanımlayan ve kendini milletine adayan bir partidir. Bu partiye mensubiyet, aidiyet, bu parti çatısı altında Türkiye’ye hizmet etmek tarihi bir sorumluluktur. Zira AK Parti, milletimizin birliğinden, vakarından, asaletinden doğan gücün adıdır. Bu yolda sayın İl Başkanımıza, ilçe yöneticilerime, kadın ve gençlik yapılanmamıza da teşekkür ediyor ve kutlu zaferler diliyorum” dedi.
Vatandaşlar tarafından çalışmaları dolayısıyla adından takdirle söz edilen Emrullah Gülen, Antakya’yı karış karış gezmeye, AK Parti için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP