AK Parti Hatay Teşkilatın’da Tanıtım’da Yok medya’da Yok…

AK Parti Hatay Teşkilatın’da Tanıtım’da Yok medya’da Yok…

ABONE OL
7 Kasım 2020 19:24
AK Parti Hatay Teşkilatın’da Tanıtım’da Yok medya’da Yok…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Teşkilatın’da Tanıtım’da Yok medya’da Yok…

AK Parti Hatay Tanıtım ve Medya Başkanı Teyfik Doğan, Fetö bağlantısıyla kapatılan BRT TV’yi dahil etmezsek yerel de iki radyo ve iki gazetesi ile basın yayın sektöründe yer etmiş bir “medya patronudur. ” Tırnak işareti ile belirtiyorum ki aradaki fark anlaşılsın. Sadece “GÜÇ” olarak gördüğü ve Medya ile ilgili hiç bir bilgisi ve tecrübesi yoktur. Sözde Gençlerin önüne açacağım diyen Tevfik Doğan, koltuk sevdasına düşmüş ki ikili ilişkileri aracılığıyla Tanıtım ve Medya Başkanı olmuştur.

Takdir edersiniz ki yaş itibari ile bu görevin sorumluluklarını kendisi yerine getiremeyecektir. O yüzden işletmeciliğini yaptığı gazetede işten çıkarmak istediği  personellerini bir kaç ay parti binasına  AK Parti Hatay İl Başkanlığının Fotoğrafçılığı yapması gerekçesiyle gönderip kulp taktiği binbir sebeple maaşını vermemek için işten çıkartır.

İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ise kendi cebinden ödeme yapmadığı için bu duruma sessiz kalır. İl Başkanı Mehmet YELOĞLU’nun kısa süre önce  ataması yapılmasına rağmen dördüncü fotografçısı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Yapılan bu haksız davranış partinin işleyişini yavaşlatmaktan ziyade çalışanların ve ailelerinin de başkan Mehmet Yeloglu’nun sahip çıkmayışı tarafından tepkilere neden olmuştur.

Daha önceki yazımızda belirttiğimiz gibi pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılarda Parti olarak tanıtım ve Medya dijital olarak devam etti.

Gel gelelim görüyoruz ki ne İnternet sitesinde ne de sosyal medya platformlarında hiç bir aktiflik göremiyoruz.

Daha Önceki Yazımızın Görseli

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP