AKSOY’DAN HATUNOĞLU’NA AHDE VEFA

AKSOY’DAN HATUNOĞLU’NA AHDE VEFA

ABONE OL
6 Mart 2024 10:32
AKSOY’DAN HATUNOĞLU’NA AHDE VEFA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, geçmiş dönem Antakya Belediye Başkan Adayı iş insanı Hikmet Hatunoğlu’na ahde vefa ziyareti gerçekleştirdi.

CHP’NİN VE ADAYIMIZ DR. AKSOY’UN YANINDAYIZ

Görkemli bir karşılama ile CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’u hanesinde kabul eden Hikmet Hatunoğlu, “31 Mart yerel seçimlerinde bizleri ziyaret ederek ahde vefa örneği sergileyen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’a seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah uzun bir süre sonra yerel seçimleri kazanarak CHP bayrağını Antakya Belediyesi’nde dalgalandıracaktır. Her zaman partimizin ve adayımız Dr. Aksoy’un yanındayız. Gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

DR. AKSOY’DAN HATUNOĞLU’NA TEŞEKKÜR

2019 yerel seçimlerinde Antakya Belediye Başkan Adayı olan Hikmet Hatunoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle kapılarını açtığı için teşekkür eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Önceki dönemde partimizin Antakya belediye başkan adayı ve milletvekili adayı olan Hikmet Hatunoğlu’na bizlere kapılarını açarak desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hikmet Hatunoğlu ağabeyimizin desteklerini yanımızda görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisinden her zaman istifade edeceğiz. Bizim işimiz gücümüz, gecemiz gündüzümüz Antakya olacak. İnşallah hep birlikte omuz omuza vererek 31 Mart’ta yerel seçimleri kazanacağız. Kapılarını açarak bizlere görkemli karşılama nedeniyle yanımızda olduğunu hissettiren ağabeyimiz Hikmet Hatunoğlu nezdinde tüm aile bireylerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ESNAFLARDAN TAM DESTEK

Aksoy, seçim gezileri kapsamında Antakya’da kurulan Prefabrik Çarşı Merkezi’nde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. CHP Antakya Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Aksoy, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Antakya ekonomisinin yeniden ayağa kalkması için hayata geçirilen Prefabrik Çarşı Merkezlerinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dur durak bilmeden günün neredeyse 18 saatini ziyaret programlarına ayıran CHP Antakya Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Primemall-3 Konteyner Çarşı’da hizmet veren esnafları ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.

YEREL EKONOMİNİN CAN DAMARI OLAN ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Gerçekleştirdiği ziyarette esnafın sorunlarını bildiklerini açıklayan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Esnaf olmanın büyük ve onurlu meslek olduğunu çocukluğumuzdan biliyoruz. Çünkü bende esnaf çocuğuyum. Çocukken ayakkabıcılık mesleği ile tanıştım. Ayrıca içerisinde bulunduğumuz durum itibariyle şuan esnafımızın yaralarının sarılması gerekiyor. Esnaflarımıza yönelik yapılması gereken hizmetler ne ise onu gerçekleştireceğiz. Alınteri dökerek geçimini sağlayan ve istihdam yaratarak yerel ekonominin güçlenmesi için çaba harcayan esnaflarımıza her zaman yardımcı olacağız. Bizler de Antakya’mıza yapılacak olan her hizmetin düzgün ve dürüst bir şekilde çalmadan, çırpmadan hakkını vererek yapılmasını sağlayacağız. İnşallah Antakya’yı hep beraber yeniden küllerinden doğuracağız. Esnafın derdini bilen bir kardeşiniz olarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteğinizi istiyorum.” diye konuştu.

DR. AKSOY’A MAŞUKLU VE NARLICA’DA YOĞUN İLGİ

Antakya İlçesi’ne bağlı Maşuklu ve Narlıca Mahallesi’ni ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, beraberinde bulunan meclis üyesi adayları ile birlikte Antakya’nın Maşuklu ve Narlıca Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları hanelerinde ziyaret etti.

ANTAKYA’YA NASIL HİZMET EDİLİR GÖSTERECEĞİZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Antakya’nın 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında büyük bir yıkım ile karşı karşıya kaldığını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta tarihin en büyük depremini yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Deprem sonrasında sıkıntılı süreçlerden geçen Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırma noktasında yapacağımız hizmetlerimizi hazırladık. Güzel Antakya’mızın sıcakkanlı insanlarına buradan delikanlı sözü veriyorum. Bu memlekete nasıl hizmet edilir tüm Antakya halkı ile birlikte tüm Türkiye göstereceğiz. Göstermiş olduğunuz ilgi ile bu birlikteliğimizin önünde kimse duramaz. Antakya’mızın 95 mahallesinde var olan tüm sorunları çözeceğiz. Bizleri hanelerinde misafir ederek kapılarını açan Antakya’mızın sıcakkanlı insanlarımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP