ALAKUŞ’UN PROJESİNE DESTEK YAĞDI

ALAKUŞ’UN PROJESİNE DESTEK YAĞDI

ABONE OL
17 Eylül 2023 11:15
ALAKUŞ’UN PROJESİNE DESTEK YAĞDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’un Yayladağı’na bağlı Şenköy Mahallesi’nde yapımını planladığı karma sanayi sitesine kamudan destek yağdı.

Başkan Alakuş’un uzun zamandan bu yana üzerinde çalıştığı projeye Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, İlçe Esnaf Odası Başkanı Halil E. Ergüder, İlçe Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet İşler, Şenköy, Bozlu, Çayır, Yukarıokçular Muhtarlarının tam destek verdiği projeyi yerinde inceleyen Vali Masatlı, Kaymakam Yazıcı, Başkan Yalçın ve beraberindeki heyet, tesisin kısa sürede hayata geçirilmesi için tüm imkanların seferber edileceğini belirttiler.

BAŞKAN MEHMET YALÇIN PROJE DETAYLARINI AÇIKLADI

Proje alanını Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile birlikte inceleyen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, projenin detaylarını da açıkladı. Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2023 programına alınan proje kapsamında; Tahmini 2.780.000.000₺ Bütçe, 1500 Kişilik İstihdam Alanı, 148 adet İşyeri, toplam 324 dekar Alan yapımı planlanmaktadır. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn.Mehmet Fatih Kaçır, Hatay Valimiz Mustafa Masatlı, Milletvekilimiz Adem Yeşildal ve Şenköy Sanayi Kooperatifi Başkanı Sn. Mehmet Alakuş’a teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

BAŞKAN ALAKUŞ’TAN DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Hatay’ın kaderini değiştirecek olan projeye destek veren başta Hatay Valisi Mustafa Masatlı olmak üzere herkese teşekkür etti. Vali Masatlı’nın tüm imkanları seferber edeceğini belirttiği projeyi sahiplenmesinin de Hatay için çok önemli olduğunu kaydeden Alakuş; “Sayın valim odamıza ziyareti için teşekkür ediyorum. Ziyaret amacı olan YAYLADAĞI ŞENKÖY sanayi sitesinin projesinin son durumunu inceledi ve sonrasında sanayi sitesi alanını yerinde görmek istedi. Alanı inceledikten sonra bir an önce projenin tamamlanıp kendisine sunum yapıldıktan sonra sanayi bakanlığında ihale aşamasına getirilmesini istedi. Bu projenin şehrin ileri ki yıllarında bile şehre nefes aldıracağını şehrin muhtelif yerlerinde olan imalatçı ve uygulamalı meslek dallarının burada faaliyet göstermesinin uygun olacağını söyledi. Var olasın sayın valim. Allah emsalini çok etsin” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP