ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN  YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI

ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI

ABONE OL
14 Aralık 2019 14:04
ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN  YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN

 YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sorumluluk alanındaki yollarda zemin düzenleme ve malzeme serme hizmetine hız kazandırdı.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şehir genelinde yol düzenleme, iyileştirme, asfalt, parke, malzeme serme ve yeni yol açma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Açıklamaya göre ekipler vatandaşların kış mevsiminde sıkıntı yaşamaması adına sorumluluk alanında bulunan yollarda, malzeme serme, yol genişletme ve zemin düzenleme hizmetleri yürütüyor. Yürütülen hizmet kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Ekinci Mahallesi’nde ve Derince Mahallesi’nde, tesfiye, malzeme serme ve sıkıştırma çalışmaları gerçekleştirdiler.

MADENBOYU MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Madenboyu Mahallesi’nde kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Madenboyu Mahallesi genelinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Yürütülen hizmet programı çerçevesinde Madenboyu Mahallesi’nde ana arterlerde ve refüjlerde süpürme ve yıkama, tüm cadde ve sokaklarda süpürge ile temizlik, moloz ve hafriyat artıklarının kaldırılması, okul, sağlık ocağı, muhtarlık, cami ve çevrelerinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Antakya Belediyesi şehrin 95 mahallesinde temizlik çalışmalarına öncelikli önem veriyor. Bu önem doğrultusunda tüm mahallelerde sorumluluk alanımızdaki cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışmaları, moloz ve hafriyat atığı kaldırma, gece ve gündüz yıkama çalışmaları, konteyner tasfiye, dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Ayrıca kurumlar arası işbirliği kapsamında okul, ibadethane gibi alanlar ile parklarda temizlik çalışmaları titizlikle ve hızla sürecek.”

TERTEMİZ BİR ANTAKYA İÇİN EKİPLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Tertemiz bir Antakya için çalışmalarına gece – gündüz demeden devam ediyor. Ekipler trafik yoğunluğu nedeniyle gündüz temizlenemeyen yollarda gece temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Antakya Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada pek çok mahallede gündüz oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle kamyonların giremediği sorumluluk alanında bulunan yollarda gece konteyner tasfiye, moloz, kül, bahçe atığı ve evsel atıkların kaldırılması çalışmalarının gerçekleştirildiği bildirildi. Ekipler şehir genelindeki semt pazarlarında da gece temizlik hizmeti ile süpürme, yıkama, çöp toplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP