ATSO’da istikrar için “Hikmet Çinçin”

ATSO’da istikrar için “Hikmet Çinçin”

ABONE OL
30 Ekim 2022 22:39
ATSO’da istikrar için “Hikmet Çinçin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine günler kala Hikmet Çinçin, geçmiş dönemlerindeki başarıları ve iş dünyasından yükselen Hikmet Çinçin sesleriyle bir adım daha öne çıkıyor.
Hatay’ın ürünlerine değer katarak çok sayıda işletmenin hayata geçmesi için gerek bireysel, gerekse de kurumsal olarak olağanüstü çabalar gösteren Çinçin, genç girişimcilerin örnek aldığı, tecrübeli iş insanlarının da takdir ettiği isim konumunda bulunuyor. ATSO’ya kazandırdığı tarihi binanın yanı sıra Hatay’ın yöresel ürünlerine coğrafi işaret kazandırılarak esnafların korunmasına çok önemli katkılar sağladı. Antakya’nın yanı sıra Defne, Samandağ, Yayladağı ve Altınözü’nü kapsayan geniş coğrafyada hizmet veren ATSO’yu teknolojiye ayak uydurur hale getiren, birbirinden uzman isimleri ATSO bünyesine kazandırarak üyelere daha kaliteli hizmet verilmesini sağlayan Çinçin, uzun zamandan bu yana başkanlığını yaptığı ATSO’yu iş dünyasının şampiyonlar ligine çıkarmayı başardı. İş insanlarına daima bir telefon kadar yakın olmasının yanı sıra sorunlara kısa sürede çözüm bulmasıyla tanınan ve her kesime hitap etmesiyle de iş dünyasında ismi öne çıkan Hikmet Çinçin, daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de iş insanlarının ilk tercihi olacak.
İŞ DÜNYASINDAN TAM DESTEK
Hataylı iş dünyası tarafından tam destek gören Hikmet Çinçin, seçimlere de üyelerden aldığı destekle giriyor. Her gittiği üyeden tam destek alan Çinçin, ATSO’nun geleceğe açılması, iş dünyasına daha iyi şartlar sunmak için iş dünyasından bir kez daha destek isterken aldığı destekle memnun olduğu görülüyor. İş dünyasından gelen destek ile göreve devam kararı alan ve Hatay’ın büyük potansiyelini bu dönemde de kullanarak yeni işletmeler açılması, istihdamın üretimin artmasını amaçlayan Hikmet Çinçin, ATSO’yu üst sıralara taşımayı ve güçlü bir iş dünyası vaat ediyor.
NEDEN HİKMET ÇİNÇİN?
Üyelere daha kaliteli ve ulaşılabilir hizmet vermek için
ATSO ailesinin her ferdinin sorunlarının çözümünün sağlanması için
ATSO’ya ve Hatay’a yakışan bir yönetim için
İş dünyasının uluslararası arenaya daha fazla açılarak yeni iş kapıları açılması için
Genç iş insanlarının desteklenerek önlerinin açılması için
Hatay’da istihdam ve üretimin artması, işsizliğin azaltılması için
Hatay’a yeni işletmeler kazandırılarak üretim potansiyelini arttırmak için
Hatay’ın toprağını, sanayisini, limanlarını ve coğrafi öneminin kullanılarak Hatay’a artı değer katılması için
Hatay’da iş dünyasının geleceğe güvenle bakabilmesi için
Hatay’a yeni işletmeler açılmasında devlet desteklerinin artmasının sağlanması için
En önemlisi de iş dünyasında istikrar için Hikmet Çinçin le yola devam edilmesi kanaati üst düzeydedir. Umuyoruz ki önümüzdeki seçimde de iş dünyası mensupları kendi kaderlerini tayin edecekleri bu seçimde doğru kararı verip oylarını Hatay’ın gelişiminden yana kullanırlar diyor, Hatay’a yakışan ve kazananın Hatay olacağı bir seçim diliyoruz.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP