BAŞKAN ÇİNÇİN UND HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇİNÇİN UND HEYETİNİ AĞIRLADI

ABONE OL
8 Temmuz 2024 21:50
BAŞKAN ÇİNÇİN UND HEYETİNİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Depremin ardından büyük sorunlarla boğuşan sektörlerin temsilcileriyle görüşmelerini sürdüren Başkan Çinçin’e gerçekleşen ziyarette Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Gül, Mehmet Ramiz Kılınç, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Kızgın, Mehmet Kayabölen, Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Raif Ay, Çalışma Grubu Başkanı Mahmut Rıdvanoğulları, UND Üyeleri Mehmet Sağ, Arif Sağ ve Doğu Akdeniz Bölge Yöneticisi Fulya Karaçay hazır bulundu.

Misafirlerini Başkan Yardımcısı Ahmet Bünyamin Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Gündüz ve Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ile birlikte ağırlayan Çinçin, UND heyetini dinledi. Sektörün sorunlarla boğuştuğunun bilincinde olduğunu belirten Çinçin, bu sorunları el birliğiyle aşacaklarını belirterek devletten Hatay’a yönelik destek paketi açıklamasını istedi. Hatay’ın bu süreci el birliği içinde atlatacağını kaydeden Çinçin, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP