BAŞKAN DELİ ANKARA’DA HİZMET MESAİSİNDE

BAŞKAN DELİ ANKARA’DA HİZMET MESAİSİNDE

ABONE OL
28 Ağustos 2023 11:52
BAŞKAN DELİ ANKARA’DA HİZMET MESAİSİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ankara’da hizmet mesaisini sürdürüyor.

Kumlu’ya ardı ardına hizmetleri kazandıran Başkan Deli, ilçeye kazandırılacak hizmetler ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere bir süredir Ankara’da bulunuyor. Başkan Deli, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ülkü Ocakları Genel Merkezi ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilge lideri Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etti. Başkan Deli, Hatay’da depremin izlerini en erken silen ilçe olduklarını açıkladığı Genel Başkan Bahçeli’den hizmetleri dolayısıyla tebrik aldı.

KUMLU’DA DEPREMİN İZLERİ SİLİNDİ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçeye bağlı Cerenteoe ve Batı Ayrancı Mahallelerinin temizliğini bitirip, depremden kalan son izleri de sildiklerini açıkladı. Tüm mahallelerde enkazların kaldırıldığını belirten Başkan Deli, konut yapımlarının sürdüğü ilçede vatandaşların da teker teker konutlara yerleştirilmeye başlanacağını ifade etti.

ZİYARETLER DEVAM ETTİ

Başkan Deli, Ankara temasları kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcılığına atanan Kumlulu hemşerisi Ahmet Kandemir’i ziyaret etti. AFAD Başkanı Okay Memiş ile ilçenin ihtiyaçlarını paylaşıp, istişarelerde bulunan Başkan Deli, deprem dolayısıyla Kumlu’nun yaralarının sarılması hususunda destek ve katkılarından dolayı şükranlarını sundu. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ı TBMM’deki çalışma ofisinde ziyaret eden Başkan Deli, Kumlu’nun ihtiyacı olan hizmetleri kazandırmak için Ankara’da temaslarını sürdürüyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP