BAŞKAN PAÇ TALİMAT VERDİ ÇALIŞMA BAŞLADI

BAŞKAN PAÇ TALİMAT VERDİ ÇALIŞMA BAŞLADI

ABONE OL
17 Ekim 2024 13:02
BAŞKAN PAÇ TALİMAT VERDİ ÇALIŞMA BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç’ın talimatıyla ilçe genelinde temizlik harekatı başlatıldı.

Belediyeye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye bağlı Gökçeoğlu Mahallesi, Merkez Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Metin Yayan Parkı, İlçe Emniyet Amirliği Polis Uygulama Noktası başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik harekatı başlatıldı.

“HEDEF TERTEMİZ BİR KUMLU”

Kumlu’nun tertemiz bir ilçe olması için çalışmaların aralıksız olarak süreceğini kaydeden Başkan Paç; “İlçemizdeki parklarda gerçekleştirdiğimiz bakım çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından, Metin Yayan Parkında çim biçme, yabani ot temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı.

Yol kenarlarında çevre kirliliğine neden olan atıkların kaldırılması çalışmaları ara verilmeden sürdürülüyor. Ekiplerimiz tarafından çevrede oluşan kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek adına çevre temizliği çalışmaları kapsamında, Belediyemiz Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından Merkez Mahalleleri’mizde çevre temizliği yapıldı. Daha Temiz Bir Kumlu İçin Çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Gökçeoğlu Mahallemizde temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Gökçeoğlu Mahallesi’nde moloz temizliği yapıldı. Yol kenarlarında çevre ve görüntü kirliliğine neden olan atıkların kaldırılması çalışmaları kapsamında, ekiplerimiz tarafından Merkez Mahallemizde çevre temizliği yapıldı. Ekiplerimiz tarafından, Fevzi Çakmak Mahallesinde yabani ot biçme ve çevre temizliği yapıldı. Daha güzel ve ferah bir Kumlu için akla gelen her alanda çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP