BAŞKAN TAŞÇI MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN TAŞÇI MAZBATASINI ALDI

ABONE OL
13 Eylül 2023 19:01
BAŞKAN TAŞÇI MAZBATASINI ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığına seçilen Metin Taşçı, yönetimiyle birlikte mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan MHP ilçe Başkanı Metin Taşçı ilçe kongresinin, Antakya tarihine bir dönüm noktası olarak eklendiğini belirtti.
Taşçı, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Antakya’da ülkücü hareketin şahlanışı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TAŞÇI: ANTAKYA’MIZIN VE PARTİMİZİN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Taşçı, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada; “Sizlerin desteği ve inancıyla Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçilmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Bugün, Antakya İlçe Seçim Kurulu Başkanımızdan aldığımız mazbata ile bu sorumluluğun ağırlığını omuzlarımda hissediyorum ve bu onurlu yolda bana duyduğunuz inanç ve gösterdiğiniz güven için teşekkürlerimi sunuyorum. Karşımızda uzanan yolda, Antakya’mızın parlayan yıldızını daha da yükseğe taşımak için gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum. Fırtınaların ortasında bile rotamızı kaybetmeden, Antakya’nın ve partimizin menfaatleri için her adımı atmaya kararlıyız. Bu tarihi yolculuğun, Antakya’mızın daha aydınlık yarınlara kavuşmasına vesile olmasını diler, hepinize saygılarımı sunarım.

Antakya MHP’de yeni dönemin, ülkemize, milletimize, ilçemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi” ifadelerini kullandı.

Başkan Taşçı’nın kısa sürede yönetim yapılanmasını belirlemesi bekleniyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP