BAŞKAN YILMAZ  ‘’CORONAVİRÜS Covid-19’’ MÜCADELE’DE ALINAN YENİ TEDBİRLER VE KARARLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
  • Hatay Haber Gündem
  • Güncel
  • BAŞKAN YILMAZ ‘’CORONAVİRÜS Covid-19’’ MÜCADELE’DE ALINAN YENİ TEDBİRLER VE KARARLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

BAŞKAN YILMAZ ‘’CORONAVİRÜS Covid-19’’ MÜCADELE’DE ALINAN YENİ TEDBİRLER VE KARARLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

ABONE OL
5 Ağustos 2020 23:06
BAŞKAN YILMAZ  ‘’CORONAVİRÜS Covid-19’’ MÜCADELE’DE ALINAN YENİ TEDBİRLER VE KARARLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILMAZ  ‘’CORONAVİRÜS Covid-19’’ MÜCADELE’DE ALINAN YENİ TEDBİRLER VE KARARLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Başkan Yılmaz Yapmış olduğu Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi “Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan başkanlığında, ilçe Kaymakamlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katılımıyla salgın hastalıkla mücadele ve genel iş yürütümüne dair konuların görüşüldüğü video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdik.

İlimiz ve İlçelerimiz genelinde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarmakla birlikte denetimlerimizi arttırıyoruz. Hatay genelinde maske takma zorunluluğu getirilmiş olup, tüm hemşehrilerimizi çok dikkatli olmaya ve Alınan kurallara uymaya davet ediyorum.

#Covid­-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, güvenli mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi sağlanmaktadır dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP