Başkan Yılmaz talimat verdi: Antakya tertemiz olacak

Başkan Yılmaz talimat verdi: Antakya tertemiz olacak

ABONE OL
18 Mayıs 2023 18:07
Başkan Yılmaz talimat verdi: Antakya tertemiz olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’nın 95 mahallesinde kesintisiz hizmetlerine depremin yıkımına rağmen devam eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatıyla kent genelinde temizlik harekatı başlatıldı.

95 mahallede rutin olarak süren temizlik faaliyetlerinin yanına 40 konteyner kenti de ekleyen Temizlik İşleri Birimi, 135 bağımsız birimde gerçekleşen temizlik çalışmalarıyla kenti yıkımın etkisinden kurtarmak ve temiz bir görüntü kazandırmak için çalışmalara dur durak vermiyor. Depremin ardından kısa sürede toparlanarak vatandaşlara temizlikten gıda yardımına, hijyen malzemelerinden belediyecilik hizmetlerine dek geniş yelpazede kaliteli hizmet sunan Antakya Belediyesi, çalışmalarıyla takdir toplamayı başardı. Kapsamlı temizlik çalışmalarıyla artan sıcaklıkların da etkisiyle kent genelinde yaşanması muhtemel salgın hastalıkların da önüne geçilirken, yapılan çalışma her kesimden vatandaş tarafından beğenildi.

KENTTEKİ OLUMSUZ HAVA ÇALIŞMALARLA DAĞILIYOR

Depremin ardından hızlı şekilde gerçekleşen enkaz kaldırma çalışmalarının da etkisiyle toz içinde kalan kenti bu görüntüden kurtarmak için su ile temizlik çalışmalarını hızlandıran ekipler, en çok kullanılan alanlar başta olmak üzere tüm bölgelerde sulu temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kentin tozdan zarar gören alanları başta olmak üzere her ihtiyaç hissedilen alanlarında çalışma gerçekleştiren ekipler, Antakya’yı depremin etkisinden kurtarmaya devam ediyor.

ÇALIŞMALAR TAM NOT ALIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla başlayan ve sıkı takibiyle 95 mahallenin yanı sıra 40 konteyner kent genelinde süren temizlik çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı. Tüm hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülmesinin, kentin yaşanabilir bir hal alması için elzem olduğunu belirten depremzede vatandaşlar, Antakya Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla başta bulunduğumuz konteyner kentler olmak üzere evlerimizin olduğu alanlar da tozdan ve yıkıntıların oluşturduğu olumsuz ortamdan kurtuluyor. Temizlik çalışmalarıyla olası salgın hastalıkların da önüne geçen ekipler, böylece hem temizlik hem sağlık hizmeti vermiş oluyor. İlk günden beri en fazla talep ettiğimiz konu temizlik idi. Bunu başarıyla yerine getiren başta değerli başkanımız İzzettin Yılmaz beyefendi olmak üzere tüm personellere teşekkür ederiz” dediler.

Başkan İzzettin Yılmaz, çalışmaların kent genelinde ara vermeden titizlikle sürdürüleceğini belirtti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP