BOZOĞLAN’DAN SAVAŞ’A ONURLU DAVRANIŞ TEŞEKKÜRÜ

BOZOĞLAN’DAN SAVAŞ’A ONURLU DAVRANIŞ TEŞEKKÜRÜ

ABONE OL
23 Mart 2024 12:09
BOZOĞLAN’DAN SAVAŞ’A ONURLU DAVRANIŞ TEŞEKKÜRÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Timur Bozoğlan, Yaylıca Mahallesi’nde kendisine saldıran şahsın hasta olduğunu öğrenmesinin ardından tedavisini üstlenmesinden dolayı Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Bozoğlan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a gerçekleşen münferit saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Saldırganın aynı davranışı herkese karşı sergilediğini kaydeden Bozoğlan, Başkan Savaş’ın şahsın hasta olduğunu duyar duymaz tedavisini üstlenmesinin ise çok onurlu bir davranış olduğunu söyledi. Bozoğlan konuyla ilgili açıklamasında; “Bugün, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımı ile miting havasında gerçekleştirdiğimiz Yaylıca mahalle toplantımızda, akli dengesi yerinde olmayan ve sürekli tedaviye muhtaç olduğu, kendi ailesi ile mahalle sakinlerine sürekli şiddet uyguladığı tüm mahalle sakinlerince bilinen (A.G) adlı şahıs konuşması esnasında platforma çıkarak, Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı iteklemesi şeklinde gerçekleşen eylemi, ilgili kişinin sürekli ve herkese karşı gerçekleştirdiği bir davranıştır. Zira olayın geçekleşmesi ile birlikte mahalle sakinlerimizin tümü ilgili kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı hususunu dile getirmiş ve bu durumu öğrenen başkanımız şikayetçi olmadığı gibi sahsın tedavisi için gerekli yardımları yapacağını beyan ile konuşmasına devam etmiştir.

SALDIRININ SİYASİ YA DA BAŞKA BİR NEDENİ BULUNMAMAKTADIR

Bu şekilde gerçekleşen olayda başkanımız Lütfü Savaş’ın, şahsın hasta olduğunu duyar duymaz zarar görmemesi için ilgili kişiyi koruyarak ortamı sakinleştirmesi ve konuşmasına devam ile ve miting alanından ayrılmadan önce ilgili ve ailesiyle görüşerek tedavisi için gerekli yardımları yapacağını belirtmesi nedeniyle kendim ve vatandaşlarım adına Başkanımız Lütfü Savaş’a teşekkür ederim. Ayrıca, ilgilinin ses ve gürültüye karşı hassasiyetinin olduğu, özellikle yüksek sese maruz kaldığında saldırganlaştığı, köyde yapılan düğün vs. etkinliklerde aynı davranışlarda bulunduğu ve bu durumunun tüm mahalle halkı tarafından bilindiğini, bugün gerçekleştirdiğimiz miting alanında uzun süre ile yüksek frekansla çalınan müzik nedeniyle ilgilinin her zamanki davranışı sergilediğini belirtmek isterim. Yaşanan hadisenin siyasi veya başkaca bir nedeni bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP