BU ADAMDA YALAN MI SÖYLÜYOR ?

BU ADAMDA YALAN MI SÖYLÜYOR ?

ABONE OL
24 Ekim 2020 21:56
BU ADAMDA YALAN MI SÖYLÜYOR ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BU ADAMDA YALAN MI SÖYLÜYOR ?

BÜLENT TURAN.
AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLİ.
(Teşkilatların içinde bulunduğu tabloyu açık seçik bir şekilde dile getirdi)

Ey Teşkilatların başında olan arkadaşlar dedi. Siz kendinize ne zaman geleceksiniz dedi.


     Sizin göreviniz sağlık müdürü, karayolları müdürü, hastane Başhekimi, Kaymakam, Vali, Tapu müdürü, Deftardarlık, Vergi dairesi müdürü, velhasıl kamu kurumlarını ziyaret etmek değil dedi. Sizin asıl göreviniz bu parti nin oyunu artırmak dedi. Siz o kapı bu kapı dolaşın lafını hiç anlamamışsınız dedi. Maaşlı, görevli müdürü değil, onun en alttaki personeline varıncaya kadar tüm personelini ziyaret etmelisiniz dedi.


     Kendinizi zırt pırt birilerini ayakta karşılatarak teşkilatçılık yapılmaz dedi. Üç beş müdürü daire amirini sabah kahvaltısı, deniz kenarında akşam yemeği ısmarlayarak teşkilatçılık yapılmaz dedi. Holding patronu ile, otel sahibi ile selfie çekerek bu Partiye ne kazandırıyorsunuz dedi. O fabrikada çalışan işçiler senin asıl gitmen gereken yer dedi. Hastane başhekimine değil, hastabakıcılarla hasbihal edeceksin dedi. Kamu kurumlarının devlet tarafndan yapılan yoluna gidip, denetledik , hastane inşaatına gidip ihaleyi hallettik, yerinde inceledik, fabrika sahibinin düğününe gidip katılım sağladık, hergün geçtiğin yolda bir dozer görüp resmini paylaşıp orası da sayemizde bitiyor gibi yalan ve yapmacık işlerle göz boyamak değil…
Dedi.
     Hatta sizin göreviniz milletle maytap geçer gibi ( alay etmek, dalga geçmek ) ibiği yukarı kalkmış horozlar gibi horozlanarak milleti karşıya dizip el pençe divana durdurmak da değil dedi. Yine sizin göreviniz herhangi birini elinizde maytaplarla , meşalelerle, damarlarla yollara dizilip yağdanlık olmak da değil dedi.


     Bırakın artık salon erkekliğini dedi. Bırakın artık hoyratça yüksek tepelerden bakmayı dedi. 
Dedi de dedi.
Daha çok şey dedi de.


     Üç beş yalaka ile genel merkezin gözünü boyayıp işleri hasır altı yapmaktan vazgeçin dedi. Sizin yaptığınız yanlış hesabın doğrusunu biz yapmıyor muyuz sanıyorsunuz yoksa..
Dedi.


     Kime hava atıyorsunuz dedi. XXL kıça LARGE strech don giyerek teşkilatçılık  yapılmaz. Dedi.


     Sumo güreşçileri gibi, kamyon lastik pompası ile ilave hava basılmış yapmacık, tepeden bakmadı tavırları BIRAKIN.. Dedi.
Ben çok iyi biliyorum ki Bülent Turan yanlış konuşuyor. Çünkü teşkilatlar hiç böyle yapmıyor.
Kesin ve net.


     Öyle olmasaydı 3 günden beri bir Allah Kulu ! çıkar sen ne diyorsun derdi, ya da biri üstüne alınır da bu yanlış derdi.
Kimse tek laf etmedi.
Öyleyse
Bir Bülent Turan yanılıyor,
Bir de ben.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP