CHP’NİN GÖLGE KABİNE ÜYESİ KARASU HATAY’DA

CHP’NİN GÖLGE KABİNE ÜYESİ KARASU HATAY’DA

ABONE OL
16 Ekim 2024 15:36
CHP’NİN GÖLGE KABİNE ÜYESİ KARASU HATAY’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gölge kabine olarak adlandırdığı yapısının ulaştırmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi.

Karasu’yu CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, CHP Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara ve Servet Mullaoğlu, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, il ve ilçe teşkilatı karşıladı.

Heyet ilk olarak İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

ŞEHRİN İNŞASI SÜRECİNE MİMAR VE MÜHENDİS ODALARI DAHİL EDİLMELİ

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı İnal Büyükaşık ile görüşmesinin ardından açıklama yapan Karasu; “Yıkılan şehrin yeniden inşası konusunda bilimden ve akıldan uzaklaşmamamız gerekiyor. Şehrin inşa sürecinde özellikle Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası ve bağlı kurumlar, İnşaat Mühendisleri Odası başta olmak üzere tüm paydaşların bu sürece dahil edilmesi gerektiğini defalarca dile getirdik ve dile getirmeye de devam edeceğiz. Yıkılan bir kent, ancak tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya getirilmesiyle inşa edilebilir. Bu süreçte Hatay’ı şahsi meselesi olarak gören tüm MYK üyelerimize ve Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HEYET CHP İL BAŞKANLIĞINI DA ZİYARET ETTİ

Karasu ve beraberindeki heyet, Defne Belediyesi ev CHP İl Başkanlığı çadırını da ziyaret etti. Karasu, Hatay temasları kapsamında başta yol, köprü, kavşak, viyadük gibi ulaşım altyapısındaki ve konut stoklarındaki son durumlarla ilgili incelemelerde bulunacak.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP