DOLAR

34,1778

0.16%
EURO

37,1047

0.03%
ALTIN(gr)

2.977,41

0,80%
BİST 100

9002.34

0,80%
ÇİRKİN: “ÖZEL ASFUROĞLU’NUN GÖNLÜNÜ ALMALI”

ÇİRKİN: “ÖZEL ASFUROĞLU’NUN GÖNLÜNÜ ALMALI”

ABONE OL
11 Ekim 2024 09:23
ÇİRKİN: “ÖZEL ASFUROĞLU’NUN GÖNLÜNÜ ALMALI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Antakya Müze Otel sahibi Necmi Asfuroğlu’nun gönlünü almasını ve konunun tatlıya bağlanması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde geldiği Hatay programı çerçevesinde düzenlenen bir programda Müze Otel ve işletmecisi ile ilgili iddialarda bulunan Özel, otel işletmecisi Asfuroğlu ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın ardından açıklama yapan Çirkin, Asfuroğlu’nun Hatay’a katkı yapmak adına otelini zor dönemde açmasının olumlu bir hareket olduğunun da altını çizdi.

“BU İŞ TATLIYA BAĞLANMALIDIR”

Milletvekili Çirkin konuyla ilgili açıklamasında; “Sayın Necmi Asfuroğlu Hatay için bir değerdir. Binlerce kişiye iş verir, okul vs hayır işleri yapar. O ve onun gibilere sahip çıkmak aslında bir anlamda Hatay’a sahip çıkmaktır. Hatay’a muhteşem bir müze kazandırmıştır. Müze Otel dünyada tektir, başta Antakya olmak üzere Hatay’a katkısı büyük. Otel özellikleri itibarı ile böyle bir dönemde açılırsa kar etmesi çok zordu. Ancak sırf Antakya’ya deprem şartlarında manevi açıdan faydası olması için zararına açıldı. Benim Sayın Necmi Asfuroğlu beyle dostluktan öte bir ilişkim yok. Otelinde misafirlerimi paramla ağırladım. Bunu niye diyorum, kendini bilmezler düşüncelerimi kirletmesin diye. Sayın Özgür Özel’i kim bilgilendirmişse hata yapmış. Ancak asıl hata ondadır. Bir Genel Başkan olduğu için fazla söz söylemek icap etmiyor. Nezaketsizlik yapmak istemiyorum. Ama ayıp olmuştur… Ve bence Sayın Özel, Sayın Asfuroğlu’nun gönlünü almalı ve bu iş tatlıya bağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP