DEMİRYÜREK’TEN AHDE VEFA ZİYARETİ

DEMİRYÜREK’TEN AHDE VEFA ZİYARETİ

ABONE OL
23 Eylül 2024 09:49
DEMİRYÜREK’TEN AHDE VEFA ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Kaymakamı iken Valiler Kararnamesi ile Kırşehir Valiliği görevine atanan Murat Sefa Demiryürek, önceki dönem İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan İskenderun önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İki yıldır İskenderun Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ile şehrin zor zamanlarında görev yaptık. Kendisine İskenderun’umuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Atanmış olduğu yeni görev yeri olan Kırşehir Valiliği görevinde üstün başarı ve muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.
TOSYALI DEMİRYÜREK’E ANI TABAĞI HEDİYE ETTİ
Kırşehir Valisi olan Murat Sefa Demiryürek ise, Fatih Tosyalı beyefendi ile özellikle 6 Şubat depremindeki o zor günlerde özveri ve fedakarca görev yaptıklarını ifade ederek, “Kendisine sahadaki azmi, gayreti ve mesai anlayışı nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Önceki dönem İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ziyaretin anısına Kırşehir Valiliğine atanan Murat Sefa Demiryürek’e günün anısına anı tabağı hediye etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP