DİN GÖREVLİLERİ İSKENDERUN’DA KAHVALTIDA BULUŞTU

DİN GÖREVLİLERİ İSKENDERUN’DA KAHVALTIDA BULUŞTU

ABONE OL
13 Ekim 2023 13:25
DİN GÖREVLİLERİ İSKENDERUN’DA KAHVALTIDA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla Hatay’da görev yapan din görevlilerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programında din görevlileri ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Mevlüt Topçu, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Sertoğullarından, İskenderun, Belen, Arsuz İlçe Müftüleri ile birlikte Belediyemizin Sosyal Tesisi’nde din görevlilerimiz ile kahvaltı programında bir araya geldik. Din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi

TOPÇU: HATAY’IN MANEVİ İMARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İl Müftüsü Mevlüt Topçu, yaptığı konuşmada “Bizler din gönüllüsüyüz. İnsanların doğumundan ölümüne kadar, mutlu anında, acı anında, sünnetinde, düğününde, dükkânının açılışında, davetinde yani hayatın her alanında din gönüllüleri olarak bizler varız. Din görevlisi olarak anıldığımız unvanımızı bizler din gönüllüsü olarak görüyoruz. Din gönüllüleri olarak Hatay’ın manevi anlamda imarı için çalışıyor özveri ile gayret ediyoruz. Bizleri haftamız vesilesiyle unutmayan böylesi güzel bir mekanda aile ortamında bir araya getiren değerli Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Tosyalı’ya ve kıymetli ekibine çok teşekkür ediyor hayırlı hizmetlerinin artarak devamını diliyoruz.” dedi.

Kahvaltı Programı İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun duasının ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP