DR. AKSOY’DAN MİSİAD HATAY İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

DR. AKSOY’DAN MİSİAD HATAY İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

ABONE OL
6 Mart 2024 20:50
DR. AKSOY’DAN MİSİAD HATAY İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Hatay İl Genel Sekreteri Osman Mattaoğulları’nı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında hane ve esnaf ziyaretlerinin yanı Sivil Toplum Kuruluşları’nı da unutmayan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’da 2022 yılında sanayici ve iş adamlarının birleştirici, bütünleştirici, kucaklayan, mütevazi, birbirinin eksiğini kapama anlayışıyla kurulan MİSİAD Hatay İl Genel Sekreteri Osman Mattaoğulları’nı dernek hizmet binasında ziyaret etti.

ANTAKYA’NIN DÜRÜST, SAMİMİ VE LİYAKATLİ KİŞİLERE İHTİYACI VARDIR

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten MİSİAD Genel Sekreteri Osman Mattaoğulları, “Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret ile bizleri onurlandırdınız ve gururlandırdınız. Memleketimizin dürüst, samimi ve ahlaklı kişilere ihtiyacı vardır. Liyakatli, ehliyetli insanlar ve memleket çocuğu olarak çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yolunuzu açık etsin. Antakya’mızın yeniden ayağa kalkması için bizler gerek vatandaş olarak, gerekse MİSİAD olarak sizlerin yanınızdayız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

DR. AKSOY’DAN MİSİAD’A TEŞEKKÜR

Antakya’nın yeniden ayağa kalması için yüreğini ortaya koyduğunu belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “MİSİAD Hatay İl Başkanlığı’nda olmaktan dolayı memnuniyet duydum. Aynı zamanda eski bir çalışma arkadaşım olan MİSİAD Hatay İl Genel Sekreteri Osman Mattaoğulları’nın derneğin başında olmasından dolayı çok mutlu oldum. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP