EMİNE ERDOĞAN HATAY’DAKİ KURUMU ÖVDÜ

EMİNE ERDOĞAN HATAY’DAKİ KURUMU ÖVDÜ

ABONE OL
20 Eylül 2024 15:33
EMİNE ERDOĞAN HATAY’DAKİ KURUMU ÖVDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, açılışı yapılan Hatay Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Erdoğan, açılışı gerçekleşen tesise ilişkin “Yarınlarımızı emanet ettiğimiz kızlarımız için sevgiyle inşa edilmiş bir yuva. Gönül Elçileri projesi kapsamında umutla ve hayallerle örülmüş bir geleceğin timsali olan merkezin, ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteğiyle yaptırılan ve 17 Eylül’de Hatay’da açılışı yapılan Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’ne ilişkin paylaşımda bulundu.

TESİS HATAY VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE AÇILARAK KIZ ÇOCUKLARININ İSTİFADESİNE SUNULDU

Paylaşımında, geçen yıl Dünya Kız Çocukları Günü’nde atılan tohumların, bugün Hatay’da yeşerdiğine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Emine Erdoğan, “Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi, yarınlarımızı emanet ettiğimiz kızlarımız için sevgiyle inşa edilmiş bir yuva. Gönül Elçileri projesi kapsamında umutla ve hayallerle örülmüş bir geleceğin timsali olan merkezin, ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada aile sıcaklığında, güvenle yetişecek kızlarımıza başarı dolu bir hayat diliyor, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP