”GÖZÜN AYDIN” HATAY   YENİ HATAY METAL SANAYİ SİTESİ

”GÖZÜN AYDIN” HATAY YENİ HATAY METAL SANAYİ SİTESİ

ABONE OL
28 Kasım 2019 00:18
”GÖZÜN AYDIN” HATAY   YENİ HATAY METAL SANAYİ SİTESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HATAY METAL SANAYİ SİTESİ KOOPERATİF ÜYELERİ
GÖZÜNÜZ AYDIN
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı’ndaki işlemleri birebir takip ederek sanayi sitesinin onayına izin alındı. Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, yaptığı açıklamada “Hatay Metal Sanayi Sitesi Kooperatif üyeleri esnaf ve sanatkârlarımız gözümüz aydın” dedi.
En güzel haberi AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’ten aldığını belirten HESOB Başkanı Teksöz, destek veren herkese teşekkür etti.
Her şey Hatay için diyen HESOB Başkanı Teksöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu sabah en güzel haberi milletvekilimiz sayın Sabahat Özgürsoy Çelik bacımızdan telefonla aldık. Allah razı olsun. Hatay Metal Sanayi Sitesi Kooperatif üyeleri esnaf ve sanatkârlarımız gözümüz aydın.
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı’ndaki işlemlerimizi birebir takip ederek sanayi sitemizin onayına izin alınması ve proje onayına destekleriniz için, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan Beyefendiye, Hatay Milletvekilimiz saygıdeğer hanımefendi bacım sayın Sabahat Özgürsoy Çelik ‘e, Bakan Yrd. sevgili kardeşim sayın Hüseyin Yayman beye, Hatay Milletvekillerimiz sayın
Hüseyin Şanverdi ve Lütfi Kaşıkçı kardeşlerime, Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz ağabeyime, Belen Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Gül kardeşime, ATSO Başkanımız Sayın Hikmet Çinçin ağabeyime ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız iyi ki dostumsunuz. Allah hepinizden razı olsun, herşey Hatay için” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP