Hassa göbeğini kendisi kesti

Hassa göbeğini kendisi kesti

ABONE OL
17 Mayıs 2023 14:06
Hassa göbeğini kendisi kesti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden umduğu hizmetleri bir türlü alamayan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ilçenin sorununu çözme yolunda önemli bir iş başardı.

İlçeye bağlı Akbez Mahallesi’nin altyapı ve içme suyu ihtiyacı için vatandaşların taleplerine duyarsız kalamayan Başkan Karataş, ihalenin sonuçlandığını belirtti. Ardıçlı, Küreci ve Aktepe Mahalleleri’nde de ihaleye yakın zamanda çıkılacağını kaydeden Karataş, memleket için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

İHALE 199 MİLYON TL’YE MAL OLDU

Akbez Mahallesi altyapı ve içme suyu ihalesinin 200 Milyon TL’ye Buğra İnşaat isimli firma tarafından kazanıldığını belirten Karataş açıklamasında, “Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’ın uzun uğraş ve girişimleriyle mücadelemiz sonuç verdi. Akbez Mahallemiz Altyapı ve içme suyu şebeke ihalesi yapıldı.

İhaleyi “BUĞRA İNŞAAT” 199.222.000.00 TL bedel ile almış olup bugün Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek inşaat şantiyesi için yer tesisi gerçekleşti. Ardıçlı, Aktepe ve Küreci Mahallelerimizin ihalesi de çok yakında yapılıp hemen bu bölgelerde inşaat süresi başlayacaktır.

Yılmadan yorulmadan azim ve kararlı bir şekilde memleketimiz için var gücümüz ile çalışmalara devam edeceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP