HASSALILAR KARA MEHMET’E GÜVENİYOR

HASSALILAR KARA MEHMET’E GÜVENİYOR

ABONE OL
20 Mart 2024 13:50
HASSALILAR KARA MEHMET’E GÜVENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı ve BBP Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların tam desteğini kazandı.

Hassa’nın her köşesini hizmetlerle süsleyen, vatandaşların isteklerini baştacı ederek çözüm üreten Başkan Karataş’ın önümüzdeki dönemde de başkanlığa devam etmesini isteyen Hassalılar “Seni Başkan Yapacağız Kara Mehmet” diyerek seçimdeki tavırlarını net olarak ortaya koydular.

“HASSA’MIZ İÇİN HİZMETE DEVAM”

Başkan Karataş, projeleriyle ilgili açıklamasında; “TOKİ Konutlarının hızla yükselmesi, Yeni Öğretmenler Evi, Aktepe Mahallesi Altyapı Çalışması, Akbez Mahallesi Altyapı Çalışması, Düğün Salonu, Kapalı Pazar Yeri(Hassa, Akbez, Aktepe), Belediyemize ait Parke taşı Fabrikası, Elektrik Trafosu, Parke taşı döşeme yol çalışmaları. Daha birçok yapılan hizmetler noktasında bir kısmı %100 belediyemizin katkıları ile bir kısmı bizzat benim bürokratik ilişkileri, girişimcilik ruhu, iş takibi ile ilçemize kazandırmış olduğumuz olmazsa olmaz hizmetlerimizden bazılarıdır. Hassa’mız için hizmete devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP