HATAY’DA CUMHUR İTTİFAKI TEK YUMRUK

HATAY’DA CUMHUR İTTİFAKI TEK YUMRUK

ABONE OL
14 Ağustos 2024 10:49
HATAY’DA CUMHUR İTTİFAKI TEK YUMRUK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri ve partilerin İl Başkanları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü makamında ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Dr. Lütfi Kaşıkçı, Kemal Karahan, MHP Hatay İl Başkanı Metin Taşçı ve AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret eden heyette yer aldı.

YARALARI SARMAK BİRİNCİ GÜNDEMİMİZDİR

Ziyaretle İlgili bir bilgilendirme yapan TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: “Hatay BŞB Başkanımız Mehmet Öntürk Beyi Vekillerimiz, Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Lütfi Kaşıkçı, Kemal Karahan Cumhur İttifakı İL Başkanlarımız Mustafa Erdoğan ve Metin Taşçı ile ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz Birliğimizden aldığımız güç ve ilhamla gece gündüz güzel Hatay’ımız için çalışıyoruz. Depremzede şehrimizi ayağa kaldırıp yaraları sarmak birinci gündemimizdir” ifadelerini kullandı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk, ziyaretin kendisine büyük güç kattığını belirterek bu birlikteliğin Hatay’ın kalkınması yolunda büyük önemi olduğunu kaydetti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP