HATAY’DA DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLANDI

HATAY’DA DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLANDI

ABONE OL
10 Ekim 2024 23:00
HATAY’DA DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle il protokolünün eşleri “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamındaki kız çocukları ve anneleri ile bir araya geldi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı öncülüğündeki il protokolünün eşleri “Kız Çocuklarımız Geleceğimizin Işığıdır” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte kız çocukları ve anneleriyle birlikte yemek yiyen protokol eşleri, daha sonra çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Kız çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlikte kız çocuklarına yönelik çok sayıda etkinlik tertip edildi.

MASATLI HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarında; “Yüreğimizdeki Işık Projemiz” kapsamında çıktığımız bu anlamlı yolculukta özellikle kız çocuklarımızın en hassas noktamız olması gerektiğini vurgulayan Masatlı; “Çocuklarımızın yüzündeki tebessümün daim olması için hep birlikte gayret ediyoruz.

Bunun için daha çok çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek bu anlamlı etkinlikte desteklerini esirgemeyen hayırsever Zekiye Çankaya Fakıoğlu’na, paydaş olan tüm kurum ve kuruluşlara, ilgili STK’lara teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP