HATAY’DA MEZARLIKLARA KAPSAMLI BAKIM ÇALIŞMASI

HATAY’DA MEZARLIKLARA KAPSAMLI BAKIM ÇALIŞMASI

ABONE OL
10 Ekim 2024 23:16
HATAY’DA MEZARLIKLARA KAPSAMLI BAKIM ÇALIŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatları ile Hatay genelindeki 750 mezarlık alanında çalışmalar son teknoloji aletlerle aralıksız olarak sürüyor.

Deprem sürecinin ardından kentin en çok ziyaret edilen noktaları olan mezarlık alanlarında biriken otlar, bozulan ve tahrip olan alanların yanı sıra mezarlık çevrelerinin de düzenlenmesinden sorumlu HBB Mezarlıklar Biriminin başarılı ve çalışkan daire Başkanı Mustafa Şener öncülüğündeki ekipler mezarlıkları yaptıkları çalışmalarla adeta gün yüzüne çıkartıyor. HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde cenaze ve defin hizmetlerinin icra edilmesinin yanı sıra 15 ilçedeki 750 mezarlık alanında rutin aralıklarla temizlik, bakım-onarım, ağaç budama, ot biçme, çevre düzenlemesi vb. gerekli faaliyetler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

ÖNTÜRK’ÜN TALİMATI, ŞENER’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE MEZARLIKLAR İHYA EDİLİYOR

Dünyanın en büyük iyileştirme operasyonunun Hatay Valiliği eliyle yapıldığı kent genelinde Hatay Büyükşehir Belediyesi de üzerine düşen alanlarda kapsamlı çalışma gerçekleştiriyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün hemşehrilerinin manevi duygularına hizmet etmeye yönelik talimatları kapsamında HBB Mezarlıklar Daire Başkanı Mustafa Şener’in il geneli rutin mezarlık çalışmalarını yerinde takip etmesi, eksiklikleri gidermesi ve özellikle HBB Narlıca Mezarlığı, Defne Toygarlı Asri Mezarlığı, Kırıkhan Kızılkaya Mezarlığı, İskenderun Çankaya Mezarlığı, Payas Asri Mezarlığı, Belen Gedik Mezarlığı, Hassa Küreci Mezarlığı ve Antakya Karlısu, Maşuklu Mahalle Mezarlığ’ındaki sorunları yerinde çözmesiyle beraber kabir ziyareti yapan vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

En sevdiklerinin yattığı mezarlıkların bakımının yapılmasının ziyaretlerini kolaylaştırdığını kaydeden vatandaşlar, başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP