HATAY’IN BİRLİĞİNİN TEMİNATI VALİ MASATLI

HATAY’IN BİRLİĞİNİN TEMİNATI VALİ MASATLI

ABONE OL
19 Ekim 2024 21:10
HATAY’IN BİRLİĞİNİN TEMİNATI VALİ MASATLI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Samandağ’a bağlı Tomruksuyu Mahallesi’nde kentin kanaat önderleriyle bir araya gelerek Hatay’ın zenginliğini gözler önüne serdi.

Hatay’ın yeniden inşası ve ihyası sürecine büyük katkıları olacağına inandığı kanaat önderlerinin destekleriyle Hatay’ın daha kısa sürede ayağa kalkacağına inandığını kaydeden Vali Masatlı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, Defne Kaymakamı Mesut Çoban ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener katıldı.

HATAY’IMIZI EL BİRLİĞİYLE İNŞA EDECEĞİZ

Kentin tanınmış kanaat önderlerinin katılım sağladığı ve fikirleriyle güç verdiği toplantıda konuşan Vali Masatlı, “Kanaat Önderlerimizle Bir Aradayız. İlimizin Kanaat Önderleri ile bir araya gelerek Hatay’ımızın yeniden ihya, imar ve inşa sürecinde geldiğimiz durum hakkında hasbihal ettik. Birlik ve beraberliğimizin yaralarımızın hızla sarılmasında kanaat önderlerimiz ehemmiyet arz etmektedir. Güçlü Devletimizin her daim öncelikleri arasında yer alan Hatay’ımızı, el birliği ile daha güçlü inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Masatlı, toplantıya katılan tüm kanaat önderlerine ve davetlilere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP