HATAY’IN DÖNÜŞÜMÜNE VALİ MASATLI İMZASI

HATAY’IN DÖNÜŞÜMÜNE VALİ MASATLI İMZASI

ABONE OL
14 Eylül 2024 22:32
HATAY’IN DÖNÜŞÜMÜNE VALİ MASATLI İMZASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat deprem felaketinin ardından kentin çehresinin değişmesi adına gerçekleşen dönüşüm çalışmalarına adını altın harflerle yazdırdı.

Hatay tarihinin en karanlık günlerini yaşarken kente gelen ve o günden bu yana Hataylı vatandaşlar için gecesini gündüzüne katan Vali Masatlı, depremin en çok yıktığı Antakya ve Defne ilçelerindeki dönüşüm çalışmalarını da yakın takibinde tutuyor.

EKİPLERDEN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Vali Masatlı, son olarak Yerinde Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Antakya ve Defne İlçelerinin Yeni ve Güçlü Yüzünün ortaya çıkacağı çalışmaları yerinde inceledi. Vali Mustafa Masatlı, Antakya ve Defne İlçelerinde bulunan ve yapımı hızla devam eden Yerinde Kentsel Dönüşüm sahalarında incelemelerde bulundu. Akevler Mahallesi, Emek Mahallesi, Cebrail Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Armutlu Mahallesi ve Elektrik Mahallesi’nde çalışmaların hızla sürdüğü alanlarda incelemelerde bulunan Vali Masatlı, projelerin detaylarını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Hatay’ın çok kısa süre içerisinde enkaz kentten modern şehre dönüşeceğini de dile getiren Vali Masatlı, Hatay için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyeceklerini belirterek vatandaşlara güzel günlerin müjdesini verdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP