HATAY’IN MİMAR SİNAN’I VALİ MUSTAFA MASATLI

HATAY’IN MİMAR SİNAN’I VALİ MUSTAFA MASATLI

ABONE OL
24 Temmuz 2024 16:07
HATAY’IN MİMAR SİNAN’I VALİ MUSTAFA MASATLI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi sayın Mustafa Masatlı beyefendi, Hatay’ımızın ayağa kalkması için verdiği mücadele ile adını Hatay ve ülke tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Ayak bastığı her yerde eser üreten ceddimizin en önemli temsilcilerinden büyük usta Mimar Sinan misali Hatay valimiz sayın Mustafa Masatlı beyefendi, depremle yıkılan şehrimizi ayağa kaldırmak için durmadan, yorulmadan eserleri kentimize kazandırıyor.

 

1994 yılında başladığı devlet adamlığı görevinde aldığı üstün devlet terbiyesi ile bir günü dahi diğeriyle eşit olmayan, her gittiği kente değer katmaktan geri durmayan başarılı devlet adamı sayın Valimiz Mustafa Masatlı ile deprem sürecinde görüşme imkanımız olmuştu.

 

Hatay’ın yaralarını sarmak için kentimize gönüllü olarak geldiği dönemde çok sayıda yakınımı kaybetmemden dolayı başsağlığı dileklerini ileten sayın valimiz büyük bir lütuf olarak kentimizde asaleten vali olarak atandı.

 

6 Şubat’tan bu yana kentimizde tüm süreçleri takip ederek 1 gün dahi halktan kopmayan başarılı valimiz sayın Mustafa Masatlı beyefendi, çalışkanlığı ve eserleri kentimize adeta beşer beşer kazandırması ile Hatay’ın Mimar Sinan’ı olma yolundadır.

 

Depremin enkazından kentimizi kurtaran sayın valimiz okullar, binlerce konut, hastaneler, devlet daireleri, yollar, altyapı ağları, havaalanı, spor tesisleri ve daha pek çok alanda tüm yatırımları kentimize tekrar kazandırmaya büyük gayretle devam ediyor.

 

Şahsen sayın valimizin Hatay’da çok daha uzun yıllar görev yapmasını ümit ediyorum. Artık kendisi de bir Hatay’lı ve depremzede.

 

Sevdiklerini, işini, yuvasını kaybeden Hataylı vatandaşlara devlet şefkatini gösteren sayın valimiz her görüşten vatandaşı ortak noktada buluşturmayı başardı.

 

Hatay’ımızın yüreği geniş vatandaşları eminim ki bu şehir için taş üstüne taş koyanı başüstünde taşıyacaktır.

 

Türkiye’nin mozaiği olarak nitelendirilen farklı görüşten, farklı dilden, farklı dinden çok sayıda insanın tek talebi olan Hatay’ın ayağa kalkması için gece gündüz demeden çalışan sayın valimize biz de Hatay Haber Gündem Gazetesi yayın ailesi olarak her daim desteklerimizi iletiyor, çalışmalarında üstün başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz..

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP