HATAYLILAR BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

HATAYLILAR BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

ABONE OL
19 Şubat 2024 10:38
HATAYLILAR BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın adaylığına ilişkin yaşanan tartışmaların ardından Hatay halkı, Savaş’a destek amacıyla CHP il binası önünde bir araya geldi.

Binlerce vatandaş, Başkan Savaş’a desteğini göstermek için il başkanlığı önünde toplandı. Hataylılar yoğun yağmura rağmen Başkan Savaş’a duydukları güveni ve inancı bir kez daha dile getirdiler. Savaş’ın şehre olan hizmetlerini ve birleştirici liderliğini takdirle karşılayan Hataylılar, Başkan Savaş’ın adaylığının şehir için büyük bir kazanç olduğunu vurguladılar.

HATAY’DAN CHP YÖNETİMİNE SESLENDİLER

Savaş’a destek amacıyla gerçekleşen buluşma ile Hatay halkı, Savaş’ın liderliği altında şehrin daha da ileriye taşınacağına olan inancını bir kez daha dile getirerek, birlikte güçlü olduklarını gösterdi. CHP il binası önünden genel merkeze seslenen Hataylılar, Savaş’ın adaylığına desteklerini göstermek ve şehrin geleceği için birlikte hareket etmek adına bir araya gelmeye devam edeceklerini dile getirerek Başkan Savaş’ın yeniden aday gösterilmesini istediler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP