Hatunoğlu milletin iktidarı için vatandaşla buluşuyor

Hatunoğlu milletin iktidarı için vatandaşla buluşuyor

ABONE OL
2 Mayıs 2023 12:32
Hatunoğlu milletin iktidarı için vatandaşla buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı Hikmet Hatunoğlu, milletin iktidarı için Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Altınözü’nden Kumlu’ya, İskenderun’dan Reyhanlı’ya kadar tüm ilçelerde 14 Mayıs’a dek Hatay’dan rekor sayıda milletvekili çıkarmak ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçmek için temaslarda bulunan Hatunoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Geniş katılımlı toplantılarda CHP’nin projelerini vatandaşlarla paylaşarak gündemi değerlendiren Hatunoğlu, TBMM’ye emin adımlarla ilerliyor. CHP’nin rekor sayıda milletvekili çıkarması için çalışan Hatunoğlu, son olarak Kumlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

HATUNOĞLU: MİLLET İTTİFAKI İKTİDARINDA HER KESİMİN SORUNU ÇÖZÜLECEK

Son 20 yılda her kesimin büyük mağduriyetler yaşadığını kaydeden Hatunoğlu, 14 Mayıs’ta vatandaşların takdiri ile kurulacak olan Millet İttifakı iktidarında mağdur olan her kesimin sorunlarının çözüleceğini belirtti. Hatunoğlu, Kumlu temasları kapsamında yaptığı konuşmada, “14 Mayıs için Kumlu halkı kararını vermiş durumda. Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın tamamı Millet İttifakına destek vereceklerini söylüyor. AK Parti iktidarı, 14 Mayıs’ta sona erecek. 14 Mayıs’ta sadece AK Parti değil, liyakatsiz atamalar, 10 yerden maaş almalar, kendinden olanı zengin edip, oyunu aldığı halkı fakirleştirme de sona erecek. 14 Mayıs’ta biz görüyoruz ki ülkemize bahar gelecek.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Kemal Kılıçdaroğlu açık ara seçilecek. Bu inançla Kumlu’da esnaf ve vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Gördüğümüz tablo ve bize karşı gösterilen ilgi çok güzel. Kumlu kararını vermiş durumda. İnşallah şimdiye kadar mağdur edilenlerin, geri plana itilen vatandaşların sorunları 14 Mayıs’ta Millet İttifakı iktidarında sona erecektir” dedi.

Milletvekili adayı Hatunoğlu, seçim ziyaretlerini 15 ilçede program dahilinde sürdürüyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP