İLK KAYNAK  MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’DAN

İLK KAYNAK MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’DAN

ABONE OL
24 Eylül 2020 20:04
İLK KAYNAK  MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’DAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İLK KAYNAK  MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’DAN

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Bölge Milletvekili Hüseyin Yayman, gecesini gündüzüne katarak Hassa halkına verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

Bölge milletvekili Hüseyin Yayman ile Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, parti teşkilatı, stklar ve halkımız ile el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde yaptıkları uyumlu, gayretli ve özverili çalışmalarıyla, İlçemize yapılan hizmetlerde Hassa halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Başkan Karataş yaptığı açıklamada; bir yandan hizmet denetimleri kapsamında Hassa’nın bütün mahallelerinde vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalıştıklarını ve bugün Akbez Mahallemiz için yapımına başladığımız Kapalı Pazaryeri çatı kaplama ve Koruhöyük mahallemizdeki cami için temel atma merasimine katılarak bizleri onurlandıran hizmet aşığı milletvekilimiz sayın Hüseyin Yayman beye şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi arz ediyorum.

Ak Parti Hatay Milletvekili Yayman’ın özellikle bu bölgelerin milletvekili olma hasabiyle birgün ilçemiz Hassa, birgün Kırıkhan ve Samandağ’da yapılan çalışmaları yakından takip ettiği ve eksiklikleri yerinde tespit edip diğer yandan mahalle halkıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında halkımıza bilgiler verip vatandaşlarımızın sorunlarına da çözüm üretmeye çalışıyor dedi.

Başkan Karataş; ilçemizde yapılan Belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalarla ilgili  yaptığı açıklamada şunları söyledi;

HASSA BELEDİYESİ HİZMETLERİ ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDİYOR

“İlçemizdeki Belediye çalışmaları yaz kış, gece gündüz demeden devam ederken, hizmetlerimizi bir bir halkımızla buluşturmaya da devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar İlçemizin yeşillendirilmesinden tutun, sosyal projelere; asfalt , Parke birçok hizmetimizi halkımızla buluşturduk ve halkımıza söz verdiğimiz diğer projelerimizi de hayata geçirmek için gün sayıyoruz.


*Sosyal Belediyecilik anlayışıyla başlattığımız Hassa ilçe genelindeki Cami ve İbadethanelere yönelik temizlik çalışmalarımız devam ediyor.
*Daha temiz, daha sağlıklı bir Hassa için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Cadde, Bulvar, sokak ve boş arsalarımızda düzenli periyotlarda genel temizlik çalışması yapılıyor.
* Zabıta Müdürlüğümüz şehrimizde 7/24 görev yaparak rutin denetimlerine devam ediyor.
*Birçok mahallemizde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından temizlik, ilaçlama ve hijyen çalışmaları yapıldı ve diğer mahallelerimizde bu tür çalışmalarımız rutin olarak devam edecek.


Sizlerin bizlere verdiği güç, destek ve özveriyle ilçemize olan hizmetlerimiz Allah’ın izniyle devam edecek. Allah hepinizden razı olsun. “ dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP