KAÇAR BİZ MİLLETTEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE MİLLETLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

KAÇAR BİZ MİLLETTEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE MİLLETLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

ABONE OL
16 Aralık 2019 22:41
KAÇAR BİZ MİLLETTEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE MİLLETLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAÇAR BİZ MİLLETTEN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE MİLLETLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Altınözü’nü ziyaret etti. Yerel yönetimleri ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek üzere ilçede temaslarda bulunan Kaçar, ilk olarak Altınözü İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kaçar’a ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Kadın Kolları Başkanı Hülya Ayrın, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez eşlik etti.

Kaçar, konuşmasında şunları kaydetti: “Çok değerli partililer Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi doğrultusunda sorumlu olduğumuz ilçelerdeki yerel yönetimleri ziyaret ediyoruz. İlçeleri kontrol ediyoruz. Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin ne aşamada olduğunu uygulama konusunda her hangi bir sıkıntı olup olmadığına bakıyoruz. Hizmet noktasında Genel Merkezimizi vatandaşımıza nasıl destek verebilir onlara bakıyoruz. Belediyelerimizde istişarelerde bulunuyoruz. Tabi gittiğimiz tüm ilçelerde ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. Çünkü sizler bizim vatandaşlarımız arasında köprüsünüz.

AK Parti kurulduğu günden itibaren oyunu artırarak iktidara gelen bir parti. Bizde milletimizin bize verdiği bu gücü en iyi şekilde kullanma çabasındayız. Türkiye’ye bakın nerede taş üstüne bir taş konulmuş bu AK Parti döneminde olmuştur. Bundan 20 yıl önce AK Parti öncesi seçim sonrası millet ile görüşme biterdi. Bakanların, Başbakanların idam edildiği bir Türkiye vardı. Çok şükür AK Parti döneminde demokrasinin hakim olduğu bir yönetim. Millet ne diyorsa Ankara’nın istikameti o. Daha önce Millete tepeden bakan vesayet odakları vardı. Milleti hor gören, ona sırtını dönen bir yönetim vardı. Biz ise milletten aldığımız güç ile millet ile birlikte hareket ediyoruz. AK Parti yönetimi budur. Allaha çok şükür vesayet odakları şuan emellerine ulaşamıyor. Biz milletimizin desteğini aldığımız sürece de böyle olacak. Ben hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allaha Emanet olun.”

AK Parti İli Başkanı Mehmet Yeloğlu ise tüm ilçe teşkilatlarını ve belediyeleri ziyaret edeceklerini belirterek “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Ak Deniz Bölge sorumlumuz. Şuan sayın Kaçar ile bölgedeki ilçeleri geziyoruz. Aynı zamanda ziyaretlerde teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün Altınözü’ndeyiz. Güzel bir gün başkanımızla burada bazı istişarelerde bulunacağız.” Dedi.

ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar daha sonra Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Sarı, “Sayın Kaçar’ı memleketimizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Kendisi bizin her derdimize koşan bir arkadaşımız. AK Parti şemsiyesi altında bir çok kez biraraya geldik. Hep talep ettik oda bizi boş çevirmedi. Ben kendisine ilçemize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Kaçar ve beraberindeki heyet ilçenin belirli noktalarını gezdikten sonra Altınözü’nden ayrıldı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP