KARA MEHMET HASSA İÇİN HİZMET ÜRETİYOR

KARA MEHMET HASSA İÇİN HİZMET ÜRETİYOR

ABONE OL
14 Ekim 2023 11:54
KARA MEHMET HASSA İÇİN HİZMET ÜRETİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa’nın gelecek kuşaklarına güzel bir miras bırakmak için hizmet üretmeye devam ediyor.

Başkan Karataş, ilçede esnaflara yeni iş alanı açılması adına ahşap çarşının 10 gün içinde faaliyete gireceğini açıkladı.

Desteklerinden dolayı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a ve İlçe Kaymakamı Osman Acar’a teşekkür eden Karataş; “Aktepe Mahallesi Esnaf Dükkanları Aktepe Mahallesi Esnaflarımız için Toplamda 80 adet ahşap dükkanlarımızın sevkiyatı başladı. İnşallah 8-10 gün içerisinde sevkiyat tamamlanacak. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamımız Osman Acar ve Esnaf Odası Başkanı Adnan Uzun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

SULAMA KAPASİTESİ 3 KATINA ÇIKARTILDI

Başkan Karataş, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın destekleriyle ilçe çiftçisinin sulama kapasitesini arttırmak için tarım arazileri için su kapasitesi 180000 m3 den 450.000 m3 çıkartıldığını açıkladı. Başkan Karataş açıklamasında; “Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın ve şahsımın iş takibi ve gayretleriyle ilçemiz adına tarım arazileri için su kapasitesi 180000 m3 den 450.000 m3 çıkartılmıştır. Milletimiz için gayret ve çaba ile kazandırılmış bu büyük hizmeti sizlere sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

VOLKANİK HAYDARLAR GÖLÜ’NE DAVET

Karataş, yakın zamanda çevre düzenlemesi yapılan ve Hassa’nın en turistik bölgesi haline gelen Haydarlar Volkanik Gölüne tüm vatandaşları davet etti.

Mesire alanının tüm vatandaşlara açık olduğunu kaydeden Karataş; “Siz Kıymetli Vatandaşlarımıza büyük emek ve gayretlerle hizmete sunduğumuz “Haydarlar Gölü” vatandaşlarımızın nefes aldığı ailece vakit geçirebildiği bir mekan haline geldi. Sadece bölge insanımızın değil yerel turistlerin de uğrak noktası olan Haydarlar Volkanik Gölü; doğası, yapısı ile de takdir toplamaktadır. Çocukluk hayalim olarak adlandırdığım bu değerli projeyi ilçeme kazandırmaktan dolayı gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hassa’da 6 Şubat deprem felaketinin yaraları onarılmaya devam ediyor. Başkan Karataş’ın talimatıyla ilçede deprem felaketinde yıkılan bahçe duvarının kalıntıları temizlendi.

Hassalı vatandaşlar, ilçeyi her geçen gün daha da yaşanabilir bir kent haline getiren Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a teşekkürlerini sundular.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP