Karahan’a baba ocağında yoğun ilgi

Karahan’a baba ocağında yoğun ilgi

ABONE OL
11 Mayıs 2023 18:04
Karahan’a baba ocağında yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaret ettiği her adreste yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Karahan’a en büyük ilgiyi ise baba ocağı olan Dörtyollu vatandaşlar gösteriyor. Milletvekili adayı Karahan seçim çalışmaları kapsamında ortaya koyduğu samimiyet ve gayretle göz doldurmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları boyunca gittiği her yerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Kemal Karahan kendi doğup büyüdüğü Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet verdiği Hatay’ın 15 ilçesinde aynı sıcak ve samimi duygularla karşılanıyor. Yerli ve milli otomobil Togg’u bu hafta sonu Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerine getiren Hatay Milletvekili adayı Kemal Karahan doğru adımlarla ilkesel bir çalışma yürütüyor. Özellikle eğitim camiasının büyük destek verdiği Hatay Milletvekili adayı Kemal Karahan ortaya koyduğu performansla 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem milletvekilliği ve 13. Cumhurbaşkanlığını seçimlerinin en gayretli vekilleri arasında yer alıyor.

KARAHAN TBMM’YE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

AK Parti’nin rekor oy beklediği Hatay’da 4. Sıra milletvekili adayı olan ve TBMM’ye girmesine kesin gözüyle bakılan Karahan, ilk sıra adayı gibi gayretli çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan Karahan, il genelinde kurumlarla da görüşmelerini sürdürüyor.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Hataylı vatandaşları 14 Mayıs seçimleri konusunda bilgilendirmek için gezmedik sokak bırakmayan Karahan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada şu görüşlere değindi, “Seçim kampanyamız boyunca Hatay’ımızda gezmediğimiz nokta, ziyaret etmediğimiz kapı, sıkmadığımız el kalmadı desek az olmaz. Yüzlerce kilometre yol kat ederek Hataylı hemşerilerimizle buluştuk. Son ana kadar anlatmaya, koşmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve vizyonuyla hayata geçireceğimiz Türkiye Yüzyılı projelerini, hayalimizdeki Türkiye’yi anlattık. 14 Mayıs’ta Hataylı hemşerilerimizin ferasetine güveniyor, en doğru kararı vereceklerine inanıyorum. İnanıyorum ki milletimiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye güçlü bir destek verecek.

“HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ, AYNI CADDEDE YÜRÜYORUZ”

Biz yaratılanı, yaratandan ötürü seviyoruz. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi hep birlikte yönettik. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu ülkede hep birlikte yaşıyor, bu kentin sokaklarında, caddelerinde birlikte yürüyoruz. Allah’ın izni, milletimizden alacağımız güçlü destek ile 14 Mayıs’tan sonra da 85 milyon insanımızın her biriyle Türkiye Yüzyılı’nın temellerini birlikte atacak, eser ve hizmetlerle her zaman en iyisine layık olan milletimizi buluşturacağız. Saha çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İlçe başkanlarımızı, belediye başkanlarımızı, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımızı, yöneticilerimizi, mahalle başkanlarımızı, muhtarlarımızı, esnafımızı ve Hataylı hemşerilerimizi ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla yürüyoruz. Ülkemiz nice saldırıları, partimiz de nice badireleri atlatarak bugünlere geldi. 14 Mayıs’ta bu büyük fotoğrafa bakarak sizden cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye oy istiyoruz.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP