KARATAŞ: AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ

KARATAŞ: AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ

ABONE OL
26 Ocak 2024 11:15
KARATAŞ: AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçe genelinde aşkla çalışan yorulmaz prensibi ile çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

Başkan Karataş son yaptığı paylaşım ile ilçeye bağlı Demrek Mahallesi’nde vatandaşları çamurdan kurtarmak için devam eden çalışmaları bizzat yönetti. Ekiplere yolun kısa sürede bitirilmesi talimatını da veren Karataş, kış aylarında vatandaşların ulaşımlarının kolaylaştırılması için tüm önlemlerin alınmaya devam edileceğini kaydetti.

HBB’YE ÜVEY EVLAT SUÇLAMASINDA BULUNDU

Başkan Karataş, HBB’nin Hassa’yı üvey evlat gibi gördüğünü de sözlerine ekledi. Başkan Karataş çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Hatay Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 2000 bin kişinin kaldığı yaşanan depremde evlerini kaybetmiş, yakınlarını kaybetmiş, ilçemize hizmet etmek için gelen hastane personeli, kamu kurumlarında çalışan personellerin kaldığı yolu yapamayacak kadar acizsiniz. Bırakın normal yolları depremin yaralarını sarmak için hiç bir çabanız yok. Siz Kara Mehmet Kardeşinize Güvenin Gerisini bana bırakın. Katar Konteyner Kent Sıcak Asfalt Çalışması kaldığımız yerden asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Havalar açık giderse bu hafta içerisinde ikinci bir firma Demrek -Yuvalı bağlantı yolunu da yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP