Kemal Karahan Hatay’a inanıyor: “14 Mayıs’ta zafer yakın”

Kemal Karahan Hatay’a inanıyor: “14 Mayıs’ta zafer yakın”

ABONE OL
2 Mayıs 2023 23:09
Kemal Karahan Hatay’a inanıyor: “14 Mayıs’ta zafer yakın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Kemal Karahan, 14 Mayıs seçimleri çerçevesinde Hatay’ın 15 ilçesinde ziyaret ve istişarelerini sürdürüyor.

Başta ekonominin temeli olan esnaflar olmak üzere depremzede vatandaşları ve gençleri ziyaret eden Karahan, Hatay halkının 14 Mayıs’ta AK Parti’yi zafere taşıyacağına emin olduğunu belirtti.

HEMŞERİLERİMİZİN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUNUZ

Ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destekten çok memnun olduğunu kaydeden Karahan, ”Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yolda “Türkiye Yüzyılı” sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızda hizmetlerimizin karşılık bulmasından ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisinden son derece mutlu oluyoruz. Hatay’mız her dönem Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına en güçlü desteği veren şehir oldu, 14 Mayıs’ta da hemşehrilerimizin desteğinin tam olacağına inanıyoruz. 14 Mayıs seçimlerinin provası yine en yüksek oyun çıkacağı Hatay’da yaşanacak ve en güçlü desteği milletin adamı Erdoğan’a yine Hatay verecek ” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, 14 Mayıs’a dek çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP