KÜMEDE KALMA PRİMİ 1,4 MİLYON TL

KÜMEDE KALMA PRİMİ 1,4 MİLYON TL

ABONE OL
29 Mayıs 2024 17:12
KÜMEDE KALMA PRİMİ 1,4 MİLYON TL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor Yönetimi, oyunculara ‘kümede kalma’ primini 1’er milyon, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de 400 Bin TL olarak açıkladı.

Edinilen bilgilere göre, Hatayspor yönetim kurulunun, geçtiğimiz haftadan itibaren oyunculara ‘kümede kalma’ primini belirlediği öğrenildi. Oyuncularla yapılan toplantıda ‘kümede kalma’ primini 1’er milyon olarak açıklayan yönetim, ayrıca Ankaragücü galibiyetinden dolayı da 50’şer bin TL prim dağıttıkları bildirildi. Yönetimin açıkladığı 1’er milyonluk kümede kalma primi henüz kamuoyuna açıklanmazken, oyunculara ve teknik heyete ödeme taahhüdü verildi.

PRİM 1 MİLYON 400 BİN TL’YE YÜKSELDİ

Bu arada Hataysporlu oyuncuların takımı kümede Süper Lig’de tutmaları halinde 1 milyon 400 bin TL prim alacaklar. Hatayspor yönetiminin 1’er milyon, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk’ün de vereceği 400’er bin TL ile prim miktarları 1 milyon 300 bin TL’ye yükseldi.

Trendyol Süper Lig’de son haftaya girilirken küme düşme hattında hesaplar yapılmaya devam ediyor. Hatayspor, Ligin 37. haftasında Beşiktaş ile berabere kalarak umudunu son haftaya bırakmıştı. Ligde 38 puanla 17. sırada bulunan Akdeniz ekibi, son haftada Mersin’de Rizespor’la karşılaşacak. Nefes kesecek mücadele öncesi futbolculara heyecan verecek açıklama Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ten geldi. Başkan Öntürk, geçtiğimiz hafta açıkladığı 300 bin TL’lik ligde kalma primini son maç öncesi 400 bin TL’ye çıkardı.

“HATAYSPOR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ, CANIMIZ VE RUHUMUZ”

Hatayspor’un bölge halkı için önemine değinen Başkan Öntürk, “Hatayspor bizim göz bebeğimiz, canımız ve ruhumuz. İnşallah son maçı alarak rakiplerimizin de puan kaybını bekleyerek ligde kalmayı çok arzuluyoruz. Geçen oynadığımız Beşiktaş maçı bizi çok üzdü. Hakikaten olmaz bir şekilde bir penaltı verildi ve bizim de penaltımız verilmedi. Hatay halkı da bundan çok üzgün” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP