Medya değil, Sanki Bir Leyla

Medya değil, Sanki Bir Leyla

ABONE OL
4 Kasım 2020 17:02
Medya değil, Sanki Bir Leyla
0

BEĞENDİM

ABONE OL

                                             Medya değil, Sanki Bir Leyla

Ak Parti Hatay Teşkilatı Medya ve tanıtım başkanlığının adı var ama kendi yok. Ak Parti Hatay teşkilatının tanıtım ve medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı, Medya Patronu Tevfik DOĞAN’dır. Ancak https://www.akpartihatay.org.tr/ sitesini ziyaret ettiğimizde bir çöp dahi kaldırılmadığını ve hiçbir çalışmanın yapılmadığını görüyoruz. Demek ki, buradaki amacın partiye katkı sağlamak değil aksine, kendi şahsına katkı sağlamak  olduğu çok net bir şekilde görülmektedir.

Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’na soruyoruz…

Sayın Başkan siz görevlendirmeleri hangi esaslara göre yapıyorsunuz?

Liyakat ve ehliyet kriterlerini göz önünde bulunduruyormusunuz?

Şimdi de Hatay Ak Parti tanıtım medya başkanı Tevfik Doğan’a soruyoruz…

Bildiğimiz kadarıyla sizin Tv, Radyo ve Gazeteleriniz var. Bunların hangisinin nasıl çalıştığını biliyormusunuz?

Hayatınızda bir haber veya köşe yazısı yazdınızmı?

Dijital medya araçlarını kullanmasını biliyormusunuz?

Bu göreve gelirken ikili ilişkilerlerinizi kullanarak mı geldiniz?

Bu içinden geçtiğimiz pandemi sürecini de dikkate alacak olursak, sosyal mesafe ve temasın olmaması adına, aynı zamanda parti programlarının azalması ile beraber, medya alanına çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemdeyiz.  Ak Parti Genel Merkezi Dijital medya alanına bu kadar ağırlık verirken, Hatay il başkanlığının bu alanı kullanmaması çok düşündürücüdür. Korona virüsle mücadele ederken, halka ulaşmanın en kolay ve hızlı yolu medya olduğu aşikardır.  Görevini yapmayan veya yapamayan görevi derhal bırakmalıdır. Bu büyüklüğü ve erdemliği göstermek, utanılacak bir mesele değil, gurur duyulacak bir meseledir.

Bu yapılmayan faliyetlerle ve Parti çalışmalarına sahip çıkmayan teşkilatla, seçimlere girmek mümkün değildir. Başkan Yeloğlu bu tablo karşısında sizin 2023 seçimlerine girmeniz pek kolay görünmüyor. Sizi  Ak Parti genel merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vizyonuna uymaya davet ediyoruz. Burası maaşla çalışan insanların olduğu bir teşkilat değildir. Burası TEDAŞ değil, Belediye binası hiç değil. Sizi yaptığınız işin farkında olmaya davet ediyorum. Bu yazımızda kullandığımız fotoğraf Ak Parti Hatay web sitesinin ekran görüntüsüdür.

Bu yazımızı Ak Parti genel merkezi ve Cumhurbaşkanlığı iletişim ofisine göndereceğiz.

Özel Haber: Çetin Cemali

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP