MÜDÜR İMREK’TEN GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET

MÜDÜR İMREK’TEN GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET

ABONE OL
5 Haziran 2024 20:19
MÜDÜR İMREK’TEN GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın başarılı kurum müdürlerinden Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek S.S. Hatay Merkez Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şükrü Kanatlı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Hatay’da hizmet veren oto galerici esnafa büyük katkı sağlayacak olan Oto Galericiler Sitesi’nde incelemelerde bulunan İmrek, tesisin 202 işletmeye ve binlerce personele ev sahipliği yapacağını kaydederek oto galericiler sitesi ile istihdam oluşacağını ve binlerce vatandaşın ekmek kapısı olacağını belirtti.

İMREK: ŞÜKRÜ KANATLI BAŞKANIMIZIN EMEĞİNE SAĞLIK

Tesisin tamamlanmasıyla sektörün yönünü değiştireceğine, ayrıca kentteki trafik sorununa çözüm olacağına inandığını belirten İmrek, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Deprem öncesi esnaflarımız tarafından bir araya gelerek planlanan bu sitemiz, Oto galericilik üzerine faaliyet gösteren 202 esnafımıza ev sahipliği yapacaktır. Antakya ilçemizde deprem sonrası toplu olarak yapılan bu kalıcı işyerleri istihdam yönü, şehir içi trafiğine katkı vermesi ve esnafın işyeri sorununun çözülmesi açısından sektöre son derece faydalı olacaktır inşallah. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

S.S. Hatay Merkez Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şükrü Kanatlı, ziyaretlerinden dolayı Müdür İmrek’e teşekkürlerini iletti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP