ÖNTÜRK: ATATÜRK CADDESİ 6 ŞUBAT’TA AÇILACAK!

ÖNTÜRK: ATATÜRK CADDESİ 6 ŞUBAT’TA AÇILACAK!

ABONE OL
24 Temmuz 2024 15:46
ÖNTÜRK: ATATÜRK CADDESİ 6 ŞUBAT’TA AÇILACAK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk 2025 yılında depremin yıldönümünde Atatürk caddesinin altyapısı, peyzajı ve aydınlatma sistemiyle bitmiş olacağını söyledi.

Bu konuda kararlı olduklarını ve gece gündüz demeden hedefe ulaşmak için çalıştıklarını söyleyen HBB Başkanı Mehmet Öntürk, “6 Şubat 2025’te Atatürk Caddesi bitmiş olacak. Vatandaşlarımızla beraber cadde üzerinde yürüyeceğiz. Hatay’ın yeniden ayağa kalktığını herkese göstermek istiyoruz” dedi. Bu yaz mevsimi bitmeden asfaltlanmadık yol bırakmayacaklarının altını bir kez daha çizen Öntürk, 14 ayrı noktada asfaltlama çalışmalarına başladıklarını ve 1000 km asfalt serimi yapacaklarını söyledi. Başkan Öntürk, “Bu çok ciddi bir rakam. Hatay’dan İstanbul’a kadar bir mesafede yol yapıyoruz ve bunu on dört noktada aynı anda başlattık. Bu hizmetleri yaparken nasıl atalarımız geçmişte seksen beş yıl önce bu şehirde birlik beraberlik içerisinde kardeşçe karar alıp ana vatana katıldıysa biz de bu şehri 6 Şubat’tan sonra ayağa kaldırmak için 15 ilçe belediyemizle beraber yaklaşık 1000 km yol yapıyoruz” ifadesinde bulundu.

TÜM İLÇELERİN EKSİKLERİ TAMAMLANACAK

15 İlçe Belediye yönetimi ile el ele verdiklerini ve her ilçenin eksiklikleri ne ise konuştuklarını hatırlatan HBB Başkanı Mehmet Öntürk, “Hiçbir belediyemiz ile ilgili gizli bir ajandamız yok. Hiçbir ayrımın içinde bulunmadan, şu parti, bu parti demeden Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için ve özellikle de demografik yapının değişmemesi için çalışıyoruz. Belediye Meclisinde de her kararımızı oy çokluğu ile değil oy birliği ile alıyoruz” dedi. Hükümetin ve Cumhurbaşkanlığının Hatay’ı desteklediğini söyleyen Öntürk, Cumhurbaşkanlığı ve Hükümetten bugüne kadar gelen hibe para ile eski borçların büyük bir bölümünün ödendiğini ve belediyenin yeniden itibar sahibi yapıldığını sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP