ÖNTÜRK: SUYU YOLU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

ÖNTÜRK: SUYU YOLU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

ABONE OL
9 Temmuz 2024 17:11
ÖNTÜRK: SUYU YOLU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay’da yolu ve suyu olmayan yerleşim birimi kalmayıncaya kadar çalışacaklarını söyledi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ve mahalle muhtarlarını ağırlayan Başkan Öntürk, muhtarlarda mahalleleriyle ilgili sorunları dinleyerek not aldı. Yayladağı’na diğer ilçelerin iki katı yol yapılacağını belirten Başkan Öntürk, suyu olmayan mahallelere de taşımalı şekilde su götürüleceğini, vatandaşların mağdur edilmeyeceğini söyledi.

AYDINBAHÇE’YE TAŞIMALI SU MÜJDESİ

Yayladağı ilçesine bağlı Aydınbahçe Mahallesi’nin deprem kaynaklı içme suyu sorunu olduğunu belirten Başkan Öntürk, bu mahalleye taşımalı su verilmeye devam edileceğini ifade etti. Su ve yol sorununu bitirmeye yönelik adımlar attıklarını da kaydeden Başkan Öntürk; “Hatay’ımızda asfalt seferberliği başlattık. 1000 km yol yapacağız. Asfalt sezonu bittiğinde ise artık arazi yollarının açılması için ekiplere talimat vereceğim ve mahallelerimizde nereye isterseniz yol açtıracağız. Arazisinden yola ürün taşıma sorununu ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu.

“4 KATRİLYON BORÇ ÖDEDİM”

Göreve geldiği günden bu yana aradan geçen 2,5 aylık süreçte 4 katrilyonluk borç ödediklerini belirten Başkan Öntürk; “Biz göreve diğer bayramdan sonra geldik. Aradan geçen 2,5 aylık sürede 4 katrilyon borç ödedim. Demek ki isteyince ödeniyormuş. Bize biraz müsaade edin. Ben gelecek kuşaklara borçsuz bir belediye devretmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP