ÖNTÜRK’TEN MEZARLIKLARA KAPSAMLI BAKIM TALİMATI

ÖNTÜRK’TEN MEZARLIKLARA KAPSAMLI BAKIM TALİMATI

ABONE OL
7 Ekim 2024 22:31
ÖNTÜRK’TEN MEZARLIKLARA KAPSAMLI BAKIM TALİMATI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla kent genelindeki tüm mezarlıklarda başlatılan kapsamlı bakım çalışmaları sürüyor.

 

Hatay’ın 15 ilçesiyle bir bütün olarak ayağa kalkmasında merkezi hükümetin yatırımlarının yanı sıra HBB de tüm birimleriyle yoğun gayret gösteriyor. Bu kapsamda tüm ekipleri sahaya seferber eden Başkan Öntürk, kentin köy görünümünden kurtularak hak ettiği hizmetleri kente kazandırıyor. HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener’in koordinasyonunda deneyimli ekipler tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kentin en büyük mezarlığı olan Antakya Asri Mezarlığı’nda sulama, yıkama, yabani ot temizliği, budama, çim biçme ve mezar taşlarının temizlenmesi gibi çalışmalar gerçekleştirildi. Kentin her alanda ayağa kalkması çalışmalarını sürdüren Başkan Öntürk, mezarlıklarda gerçekleşen çalışmalar ile vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz bir ortamda ifa etmesini hedefliyor.

HBB DAİRE BAŞKANI ŞENER ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE TAKİP ETTİ

Ekiplere çalışmalar esnasında nezaret eden Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener, Başkan Öntürk’ün talimat ve destekleri doğrultusunda 15 ilçede bulunan mezarlıklarda bakım onarım ve temizlik çalışmalarının düzenli olarak sürdürüldüğünü ifade etti. İl genelindeki 750 mezarlıkta rutin bir şekilde temizlik ve bakım çalışması yapıldığını dile getiren yetkililer, defin ve nakil işlemlerinin Büyükşehir tarafından tamamen ücretsiz olarak karşılandığını da hatırlattı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP