ÖNTÜRK’ÜN 1400 KM ASFALT HEDEFİNE ADIM ADIM

ÖNTÜRK’ÜN 1400 KM ASFALT HEDEFİNE ADIM ADIM

ABONE OL
19 Ekim 2024 08:37
ÖNTÜRK’ÜN 1400 KM ASFALT HEDEFİNE ADIM ADIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmesi için il genelinde yol yapım, yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün yılsonuna kadar hedeflediği 1400 kilometrelik yol çalışması doğrultusunda, trafik akışını ve güvenliğini artırmak için önemli adımlar atıyor. Ekipler, Defne İlçesi Çekmece Mahallesi’nde asfalt serimi çalışmalarına başladı. Bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolların vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

HBB yetkilileri, il genelinde ulaşımın rahatlaması için yollarda sadece asfalt serimi değil, aynı zamanda bakım ve onarım faaliyetlerinin de gerçekleştirildiğini ifade etti. Asfaltlama çalışmaları tamamlandıktan sonra yol çizgilerinin de çekileceği ve yolların daha modern bir görünüm kazanacağı belirtildi.

MUHTAR KAYA: “BAŞKAN ÖNTÜRK BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR”

Çekmece Mahallesi Muhtarı Ali Kaya, HBB Başkanı ve daire başkanlarının kendilerine büyük ilgi gösterdiğini dile getirerek, “Başkan Öntürk, söz verdiği gibi bir dediklerini iki etmiyor. Yapılan çalışmalarda emeği geçen başta Başkan Öntürk olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP